Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στην ΒΙΠΕ Κομοτηνής. Εξέδωσε ανακοίνωση η Alfa Beta Roto

Εκφράζει την συμπαράσταση στον εργαζόμενο που δίνει μάχη για την ζωή και σπεύδει να ενημερώσει για την βιωσιμότητά της επαναφέροντας μεγάλο μέρος της παραγωγικής της δραστηριότητας στην Αθήνα  
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Ανακοίνωση εξέδωσε αργά το βράδυ, λίγο πριν τα μεσάνυχτα, η Alfa Beta Rotoσχετικά με την φωτιά στο εργοστάσιό της στην ΒΙΠΕ Κομοτηνής, η οποία μαίνεται ακόμα αν και υπό μερικό έλεγχο. Ως γνωστόν, η φωτιά έχει προκαλέσει ολοσχερή καταστροφή στο εργοστάσιο και τον σοβαρότατο τραυματισμό ενός εργαζομένου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«H διοίκηση και σύσσωμοι οι 160 εργαζόμενοι τηςAlfa-Beta Roto ΑΒΕΕ συμπαραστεκόμαστε στο συνάδελφό μας που δίνει μάχη με τη ζωή μετά από το σημερινό ατύχημα και την πυρκαγιά που ακολούθησε στις εγκαταστάσεις μας στην Κομοτηνή.
Η εταιρεία μας ήδη επαναφέρει μεγάλο μέρος της παραγωγικής της δραστηριότητας στο εργοστάσιο της Αθήνας και με τη βοήθεια συνεργασιών που προωθεί άμεσα συνεχίζει την 50χρονη διαδρομή της που την κατέστησε μια από τις σημαντικότερες εξαγωγικές επιχειρήσεις του κλάδου των Υλικών Εύκαμπτης Συσκευασίας σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.»
.