Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

Απόψε η συναυλία των Πυξ Λαξ στην Καβάλα, αναμένεται κοσμοσυρροή από την Θράκη μετά την αναβολή της αυριανής στην Αλεξανδρούπολη

Στις 9.30 το βράδυ στο Δημοτικό Στάδιο θα εμφανιστεί το θρυλικό συγκρότημα, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Φιλίππων - Θάσου

ΠΟΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ
ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ;


Στο Δημοτικό Στάδιο της Καβάλας θα εμφανιστούν απόψε (21.30) οι «Πυξ Λαξ» συμμετέχοντας στο πρόγραμμα του Διεθνούς Φεστιβάλ Φιλίππων - Θάσου. Τα παλιά μέλη του δημοφιλούς γκρουπ ξανασυναντιουνται στη σκηνή, επτά χρόνια μετά τη διάλυση του συγκροτήματος, για να ερμηνεύσουν μερικές από τις πιο γνωστές επιτυχίες που σφράγισαν τη διαδρομή τους.

Προκειται για μια μουσικη συναντηση φορο-τιμης στη μνημη της «ψυχής» των «Πυξ Λαξ», του Μανου Ξυδους. Ολόκληρο το 2011 οι «Πυξ Λαξ» έχουν προγραμματίσει έναν περιορισμενο αριθμο συναυλιων σε Ελλαδα και Κυπρο.

Στο αρχικό πρόγραμμα υπήρχε και συναυλία αύριο 24 Ιουλίου στην Αλεξανδρούπολη, αλλά αναβλήθηκε. Θα γίνει στις 4 Σεπτεμβρίου, αλλά οι φίλοι του συγκροτήματος από την Θράκη που αδυμωνμούσαν επτά χρόνια για αυτήν την στιγμή είναι σίγουρο ότι θα σπεύσουν απόψε και στην Καβάλα, όπου ανα΄μένετυαι κοσμοσυρροή.

Εκτος απο τον Φιλιππο Πλιατσικα και τον Μπαμπη Στοκα, η μπαντα θα απαρτίζεται απο μουσικούς που βρεθηκαν απο την αρχη διπλα στο συγκροτημα. Μετά την Καβάλα  θα ταξιδέψουν για την Κύπρο, ενώ μετά την Αλεξανδρούπολη θα πάνε στην Θεσσαλονίκη (7 Σεπτεμβρίου), για να δώσουν συναυλία στο Καυταντζόγλειο Στάδιο.

.