Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

Ξέχασε ο Πεταλωτής ότι δεν είναι κυβερνητικός εκπρόσωπος και στέλνει δελτία Τύπου με δηλώσεις του λες και εξακολουθεί να είναι

Το τελευταίο κρούσμα; Μοίρασε στις εφημερίδες δήλωση για τα αποτελέσματα της Συνόδου Κορυφής των Βρυξελλών, που βέβαια κάθε άλλο παρά σχέση είχαν με το... υπουργείο Δικαιοσύνης (όπου βρίσκεται πλέον)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ



Ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων,Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ν .Ροδόπης, Γιώργος Πεταλωτής, σχετικά με τα αποτελέσματα της Συνόδου Κορυφής της Ε.Ε. έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Οι χθεσινές αποφάσεις που ελήφθησαν στη Σύνοδο Κορυφής, αποδεικνύουν πως η Ευρώπη ανταποκρίθηκε στις υψηλές περιστάσεις .
Δικαιώνεται η πίστη της Κυβέρνησης και η προσήλωση σε ένα πραγματικά δύσκολο πρόγραμμα, σε μια ευρωπαϊκή λύση, που παράλληλα δικαιώνει και τις θυσίες και την επιμονή του Ελληνικού λαού να αλλάξει τη χώρα. Κόντρα στην διεθνή και εγχώρια αμφισβήτηση η Ελλάδα ξέρει να διαπραγματεύεται και να αποκομίζει τα μέγιστα, και μάλιστα υπό ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες.

Τώρα πλέον δημιουργούνται οι προϋποθέσεις να σπάσουμε τον κύκλο της ύφεσης, τώρα μπαίνουν οι βάσεις για πραγματική, ουσιαστική και ανθρωποκεντρική ανάπτυξη, για νέες θέσεις εργασίας . Από σήμερα, απαιτείται ένας συντονισμένος σχεδιασμός όλων των παραγωγικών δυνάμεων σε εθνικό αλλά και σε τοπικό επίπεδο, ώστε όχι μόνο οι συνέπειες της κρίσης να αμβλυνθούν, αλλά να περάσουμε επιτέλους στο μέλλον με νέες αρχές, κανόνες και πρότυπα.

Χθες επιτύχαμε να κατοχυρώσουμε τις προϋποθέσεις. Σήμερα πρέπει, όλοι μαζί, να εντείνουμε τις προσπάθειές μας, να υλοποιήσουμε το πρόγραμμά μας για να ξεπεράσουμε την κρίση το συντομότερο δυνατό. Σε τοπικό επίπεδο , οφείλουμε όλοι , πολιτικές , αυτοδιοικητικές, επαγγελματικές , συνδικαλιστικές ηγεσίες να σχεδιάσουμε και να εφαρμόσουμε, μέσα σε πιο ώριμες πλέον συνθήκες , ανταποκρινόμενοι στις θυσίες και την ωριμότητα των συμπολιτών μας, τη νέα Ανάπτυξη που έχει ανάγκη ο τόπος μας.

.