Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου με θετική παρουσία για τους Θρακιώτες και τις Θρακιώτισσες

Πρόσωπο των αγώνων η
εικονιζόμενη Νικόλ Κυριακοπούλου
που έκανε πανελλήνιο ρεκόρ στο επί κοντώ

                                    ΠΩΣ ΠΗΓΑΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ
                                     ΜΑΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΗΝ
                                      2Η ΚΑΙ... ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ
                                   ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ;


Ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου Ανδρών και γυναικών , καθώς σήμερα πραγματοποιήθηκαν οι προγραμματισμένοι για τη δεύτερη ημέρα αγώνες, στους οποίους σημειώθηκαν πολύ καλές επιδόσεις. Σίγουρα , πρόσωπο των αγώνων ήταν η Νικόλ Κυριακοπούλου (φώτο) , που έσπασε το ρεκόρ στο άλμα επί κοντώ, καθώς πέρασε το εμπόδιο στα 4.70 αλλά και άλλοι αθλητές , κατάφεραν να ξεπεράσουν τα ατομικά τους ρεκόρ. Φυσικά και οι Θρακιώτες και οι Θρακιώτισσες είχαν πολύ καλή παρουσία, δείχνοντας πως το μέλλον τους ανήκει.

Στη δεύτερη ημέρα των αγώνων , η Έφη Γαβαλά της Ολυμπιάδας, αγωνίστηκε στα 800 μέτρα , πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση, τερματίζοντας στην έκτη θέση με χρόνο 2.12.57, κλείνοντας με αυτόν τον τρόπο τις επίσημες υποχρεώσεις για τη σεζόν. Σίγουρα και αυτό το καλοκαίρι ήταν μοναδικό για την Γαβαλά, καθώς κατάφερε και εδραίωσε την κυριαρχία της στις μικρές ηλικίες ενώ απέδειξε πως μπορεί να τα βάλει και με τις μεγαλύτερες σε ηλικία.

Μεγάλη μάχη έγινε στο τριπλούν γυναικών, όπου η Παπαχρήστου με 14.56 βγήκε πρώτη με δεύτερη την Πανέτα με 14.55 , με τις δύο αθλήτριες να πιάνουν το όριο για το Παγκόσμιο του Νταεγού. Σταθερά πρώτοι παρέμειναν οι Περικλής Ιακωβάκης και Αλέξανδρος Παπαδημητρίου σε 400 μ εμπόδια και σφυροβολία. Ο πρώτος έκανε χρόνο 51.27 , ωστόσο δεν θα συμμετάσχει ενώ ο δεύτερος είχε βολή στα 74.01 μ. Στα 400 μ εμπόδια γυναικών, η Χαντζή βγήκε πρώτη με χρόνο 59.50 ενώ στη σφαιροβολία η Μωυσίδου με 15.45΄΄ . Στα 200 μέτρα η Δερβένη πήρε την πρώτη θέση, όπως χτες στα 400 μέτρα, με χρόνο 24.35¨ ενώ στους άνδρες ο Λυκούργος Τσάκωνας με επίδοση 20.88 πήρε την πρώτη θέση στα 200 μέτρα ανδρών. Στα 800 μέτρα γυναικών, την πρώτη θέση πήρε η Φιλάνδρα με χρόνο 2:03:05 ενώ στα 800 μέτρα ανδρών την πρώτη θέση πήρε ο Δημητράκης με χρόνο 1.48.60 . Επίδειξη δύναμης έκανε ο φορμαρισμένος Κώστας Φιλιππίδης στο Άλμα επί κοντώ , που πέρασε με τη δεύτερη τα 5.73 παίρνοντας ακόμα μια πρωτιά , όπως και ο Λούης Τσάτουμας στο άλμα εις μήκος που πήδηξε στα 8.18. Η Στεργίου στο άλμα εις ύψος κατέκτησε την πρώτη θέση , ξεπερνώντας το 1.85. Τέλος, η Σάββα Λίκα πήρε και αυτή την πρώτη θέση στον Ακοντισμό με βολή στα 56.96 μ


Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/