Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Ο τ. δήμαρχος Κομοτηνής πάντρεψε τον μικρότερο γιο του

Απουσίες πρωτοκλασάτων στελεχών του ΠΑΣΟΚ και πολλών συνεργατών, αρκετές όμως οι παρουσίες φίλων από τα παλιά στην γαμήλια τελετή αλλά και στο  «Ποσειδώνιο» όπου ο Χάρις και η Έλενα δέχθηκαν ευχές!
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Με λίγους, αναλογικά με τον κύκλο και την πληθωρική προσωπικότητα του τέως δημάρχου Τάσου Βαβατσικλή τελέστηκε ο γάμος του δευτερότοκου υιού του Χάρη, που χόρεψε κλασικά τον Ησαΐα με την εκλεκτή της καρδιάς του πανέμορφη Έλενα από την Θεσσαλονίκη. Το μυστήριο έγινε στο ναό της Αγίας Βαρβάρας που ήταaν λιτά στολισμένος δίχως ακρότητες και υπερβολές, ενώ ο γαμπρός περίμενε κλασσικά στο κεφαλόσκαλο για μισή ώρα την νύφη προκειμένου να την οδηγήσει στην εκκλησία. Ευτυχισμένοι οι γονείς των νεονύμφων, έλαμπαν από χαρά βλέποντας τα παιδιά τους χαρούμενα κι ερωτευμένα να κάνουν την ενσυνείδητη επιλογή τους να ενωθούν ενώπιον Θεού και ανθρώπων.
Ο τέως δήμαρχος Κομοτηνής Τάσος Βαβατσικλής, ιδιαίτερα κομψός καμάρωνε συγκινημένος τον γαμπρό γιο του, παρατηρώντας κάθε λεπτομέρεια, στις αφίξεις των προσκεκλημένων κατά την ημίωρη δικαιολογημένη καθυστέρηση της νύφης Έλενας, η οποία είναι απόφοιτος του τμήματος του ΔΠΘ.

Κουμπάρα του ζευγαριού είναι κοινή φίλη που ζει στον Χορτιάτη της συμπρωτεύουσας, η όμορφη Θεσσαλονικιά Νάνσυ η οποία ξεχώρισε και με τις χορευτικές της ικανότητες στην γαμήλια δεξίωση που ακολούθησε.

Στο μυστήριο παρόντες μεταξύ άλλων, εθεάθησαν ο νυν δήμαρχος Κομοτηνής Γιώργος Πετρίδης που είχε θερμό εναγκαλισμό και ασπασμό με τον Τάσο Βαβατσικλή, ο γεν. γραμμ. ΑΜ-Θ Καθηγητής Γιώργος Χατζηκωνσταντίνου, ο περιφερειάρχης Α.Μ-Θ Άρης Γιαννακίδης, ο αντιπεριφερειάρχης Παύλος Δαμιανίδης, η πρόεδρος του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Μαρία Μαλαμίδου με τον σύζυγό της Τάσο Καπζάλα, ο στενός φίλος του πεθερού Μίμης Αηδίνογλου, ο πρόεδρος του κυνηγετικού συλλόγου Κούλης Ταξιλδάρης, δημοτικός σύμβουλος Κιοσέ Ετζάν από τον Κάλχα, ο τ. σύμβουλος Μ. Τζεμήλ, ο δημ. σύμβουλος Στράτος Τσακιρίδης, ο Αλή Μέρτογλου, η νυν δημ. σύμβουλοςΑφροδίτη Καρελιάδου, ο γιατρός και λογοτέχνης ΤάσοςΧαρτοματσίδης, ο εκπαιδευτικός Μιχάλης Ράντος, ο υπάλληλος της Περιφέρειας Κων/νος Αντωνιάδης, συγγενείς ο δικηγόρος Μαρίνος Βαβατσικλής με τους γονείς του, οι δημοσιογράφοι Παναγιώτης Τσοχλιάς και Ξάνθος Κώστογλου, συνάδελφοι της μητέρας, του γαμπρού από το ΔΠΘ και αρκετοί υπάλληλοι του Δήμου κ.ά.

Ο γάμος δεν είχε τυπικότητες και σνομπ καταστάσεις, ήταν έκδηλη η ζωντάνια και ο ερωτισμός μεταξύ των νεονύμφων που πραγματικά απόλαυσαν την βραδιά που είναι εξόχως σημαντική για την ζωή τους. Μετά την προτροπή των φίλων του ο γαμπρός αντικατέστησε τον d.j. με πολύ ωραίες επιλογές ελληνικές και ξένες, μπιτάτα hit κομμάτια κάνοντας όλους τους νεαρούς προσκεκλημένους να καταλάβουν την πίστα του Ποσειδώνιου.

Οι γονείς Τάσος και η Μαρία Βαβατσικλή που είχαν την ευθύνη των καλεσμένων πέρασαν απ΄ όλα τα τραπέζια κι δέχθηκαν ευχές να ζήσουν ευτυχισμένα τα παιδιά και με απογόνους. Τελικά αυτές οι χαρές μάλλον είναι μεγαλύτερες απ’ όποιες αυτοδιοικητικές, πολιτικές και κομματικές, απολαύσεις.

Πηγή:  http://www.xronos.gr/