Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Ο Πεταλωτής εγκαινίασε την... καινούρια ιστοσελίδα του!!!

Θα περιέχει την
δραστηριότητά του αλλά
και επιλεγμένη αρθρογραφία

ΠΟΙΑ Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ;


Την ολοκαίνουρια προσωπική του ιστοσελίδα, www.gpetalotis.gr, εγκαινίασε, την Τρίτη 26.07.2011, ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ν. Ροδόπης, Γιώργος Πεταλωτής.


Σκοπός της ιστοσελίδας είναι να παρέχει πλήρη ενημέρωση στους πολίτες για τη καθημερινή δράση και τις ενέργειές του, σε ένα εύχρηστο και λιτό ηλεκτρονικό περιβάλλον. Αξιοσημείωτο είναι ότι η ιστοσελίδα περιλαμβάνει blog στο οποίο θα ανεβαίνουν, καθημερινά, ενδιαφέροντα άρθρα από το σύνολο του τύπου, ενώ παρέχεται η δυνατότητα στους πολίτες να αναρτήσουν την άποψή τους πάνω σε αυτά. 


Η κατασκευή της ιστοσελίδας βασίστηκε στην δωρεάν πλατφόρμα της Joomla και αναπτύχθηκε από συνεργάτες του Γιώργου Πεταλωτή και έρχεται να συμπληρώσει την παρουσία του στο Facebook (http://www.facebook.com/pages/Giorgos-Petalotis/118879098122544) αλλά και το νέο του κανάλι στο youtube (http://www.youtube.com/user/PetalotisGeorgeWeb?feature=mhee


Για τη δημιουργία και την έναρξη της ιστοσελίδας, ο Γιώργος Πεταλωτής δήλωσε τα εξής: 


“Μέχρι πρόσφατα, λόγω της θέσης μου, δεν είχα χρησιμοποιήσει προσωπική ιστοσελίδα, λόγω της ύπαρξης της ιστοσελίδας του Κυβερνητικού Εκπροσώπου. Σε μια εποχή όπου η τεχνολογία εξελίσσεται ραγδαία και προσφέρει άπειρες δυνατότητες ενημέρωσης στους πολίτες, στόχος μας είναι να ενημερώνουμε κι εμείς με τη σειρά μας, έγκαιρα και έγκυρα, όσο το δυνατόν περισσότερο, τους πολίτες για την καθημερινή δουλειά που γίνεται τόσο στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, όσο και στο Νομό Ροδόπης.”

.