Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Ισοφάρισε το ρεκόρ της η Κολτσίδου

Η άλτρια του Πρωτέα Αλεξανδρούπολης πέρασε ξανά το 1.75μ στο τελικό του ύψους του Ευρωπαϊκού Ολυμπιακού Φεστιβάλ Νέων
     ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ



Η Ιωάννα Κολτσίδου , προσπάθησε σκληρά στο τελικό του ύψους στο ευρωπαϊκό Ολυμπιακό φεστιβάλ νέων , που διεξάγεται στην Τραπεζούντα , πέρασε και το 1.75 , ισοφαρίζοντας το ατομικό της ρεκόρ, ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει μια θέση στο βάθρο, καθώς συμβιβάστηκε με την όγδοη θέση. Παρόλα αυτά είναι μια ακόμα τιμητική θέση και μια σημαντική επιτυχία για την αθλήτρια του Πρωτέα Αλεξανδρούπολης, που έχει καθιερωθεί στους τελικούς των μεγάλων αγώνων.
Η νεαρή πρωταθλήτρια παρουσιάστηκε αγχωμένη στο ξεκίνημα, καθώς πέρασε με την τρίτη το 1.70 αλλά η συνέχεια ήταν καλύτερη , καθώς πέρασε με τη δεύτερη το 1.75, ισοφαρίζοντας το ατομικό της ρεκόρ. Και στις 3 προσπάθειες στο 1.79 δεν μπόρεσε να το ξεπεράσει, με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός διεκδίκησης του μεταλλίου, κερδίζοντας όμως το χειροκρότημα όλων των Ελλήνων συναθλητών της.
Στη δεύτερη θέση στο Άλμα εις ύψος και κατά συνέπεια με το ασημένιο μετάλλιο στο στήθος έφυγε η Κύπρια αθλήτρια Λεοντία Καλλένου, που πέρασε το 1.79, δείχνοντας πως το μέλλον της ανήκει.