Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Να μην πνιγούν στα Πηγάδια θέλουν ΑΕΚ και Ξάνθη

Στις 6.30 το απόγευμα διεξάγεται το ματς της 2ης αγωνιστικής που αναβλήθηκε επειδή έστειλαν τους αστυνομικούς της Ξάνθης στην ΔΕΘ!

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ


Η ΑΕΚ ξεκίνησε με το δεξί στη Σούπερ Λίγκα αλλά η εμφάνιση της κόντρα στον Εργοτέλη προβλημάτισε. Σήμερα δοκιμάζεται στην Ξάνθη σε εξ αναβολής ματς της 2ης αγωνιστικής.


Με οδηγό την περυσινή νίκη με 2-0 στα Πηγάδια, η Ένωση θέλει να κάνει το 2 στα 2 και να αφήσει στο παρελθόν τη βαριά ήττα από την Άντερλεχτ αλλά και τη μέτρια εμφάνιση απέναντι στον Εργοτέλη.

Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Κωνσταντόπουλο, Καφέ αλλά και στον Νίκο Γεωργέα που έμεινε εκτός αποστολής για να ξεκουραστεί.

Ο Ισπανός αναμένεται να παρατάξει τον Αραμπατζή κάτω από τα δοκάρια, Κοντοέ και Καράμπελα στα άκρα της άμυνας και τους Μανωλά, Δέλλα στο κέντρο. Στα χαφ θα ξεκινήσουν για πρώτη φορά μαζί Μάκος και Βάργκας. Μπροστά τους πιθανότατα θα είναι ο Γκούντγιονσεν, με τους Κάρλος και Λεονράρντο στα πλάγια. Ο μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Λυμπερόπουλος.

Από την άλλη η Ξάνθη που έχει πραγματποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις σε Τούμπα και Γ. Καραϊσκάκης δεν έχει καταφέρει να πάρει βαθμό. Αυτό θα είναι το πρώτο εντός έδρας ματς της και ο Ουζουνίδης περιμένει από τους παίκτες του να έχουν περισσότερη ουσία στο παιχνίδι τους. Δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Φλίσκα και τον τιμωρημένο Εντιμάρ.

Ο αγώνα θα ξεκινήσει στις 18.30 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΤ1.