Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Τεχνική συνάντηση στην Περιφέρεια με τον Δήμο Νέστου

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Κομοτηνή υπό τον  Άρη Γιαννακίδη με τη συμμετοχή του δημάρχου Σάββα Μιχαηλίδη, του Προϊσταμένου της Διαχειριστικής Αρχής της ΠΑΜ-Θ Βασίλη Πιτσινίγκου και υπηρεσιακών παραγόντων
     ΜΑΘΕΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Τεχνική συνάντηση υπό τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης Άρη Γιαννακίδη, τη συμμετοχή του Δημάρχου Νέστου Σάββα Μιχαηλίδη, του Προϊσταμένου της Διαχειριστικής Αρχής της ΠΑΜ-Θ Βασίλη Πιτσινίγκου και υπηρεσιακών παραγόντων από την Περιφέρεια και τον Δήμο, πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011 στην έδρα της Περιφέρειας, την Κομοτηνή.

Αντικείμενο της σύσκεψης ήταν τα ενταγμένα και τα υπό ένταξη έργα στο ΠΕΠ ΑΜ-Θ, εκ των οποίων το σημαντικότερο – έργο «σημαία» - είναι αυτό της «Μελέτης Κατασκευής Γεωθερμικού Πεδίου Ερατεινού Δ. Χρυσούπολης Καβάλας», καθώς αποτελεί – όπως τόνισε ο Περιφερειάρχης – «ένα από τα εμβληματικά αλλά και καινοτόμα έργα της Περιφέρειάς μας, για το οποίο θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να τρέξουν οι διαδικασίες ένταξής του μέσα στο 2011». Τόνισε δε ότι θα υπερκεράσουν το όποιο εμπόδιο παρουσιαστεί.

Ο Περιφερειάρχης στο πλαίσιο της συνάντησης ανέφερε ότι σε τακτικά χρονικά διαστήματα θα παρακολουθεί μαζί με τους συνεργάτες του την εξέλιξη των ενταγμένων στο ΕΣΠΑ έργων καθώς επίσης την πορεία των υπό ένταξη έργων του Δήμου Νέστου.

.