Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Συνεδριάζει σήμερα η Δημοτική Κοινότητα Αλεξανδρούπολης

ΔΕΚΑ ΤΑ
ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ
ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

                       ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ



Καλούνται τα μέλη της Δημοτικής Κοινότητας Αλεξανδρούπολης, όπως την 12/10/2011 ημέρα Τετάρτη και ώρα 18.30’ προσέλθουν στην ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ σε ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση, για συζήτηση και λήψη απόφασης για τα παρακάτω θέματα:
1. Έλεγχος Δημοτικής Αστυνομίας -προστασία από καταλήψεις από τη Δημοτική Αστυνομία εκτάσεων που ανήκουν στο Δήμο (εισ.κ. Γκιντίδης)
2. Προώθηση έργου «Νέα Νεκροταφεία Μαίστρου» (εισ.κ. Γκιντίδης )
3. Ασφαλτόστρωση τμημάτων χωματόδρομων εφαπτόμενων σε κατοικίες (εισ.κ. Γκιντίδης )
4. Κατασκευή τσιμεντένιας βάσης στην Αμφιτρίτη για τοποθέτηση δεξαμενής
νερού και σύνδεση με το δίκτυο πηγαίου νερού (εισ.κ. Γκιντίδης)
5. Φωτισμός οδού Μπαχαρούδη (προς το αδιέξοδο) (εισ.κα Πόντικα)
6. Ανάπλαση στον οικισμό της Νέας Χηλής Αλεξανδρούπολης της πλατείας Γεωργίου Μπακαλάκη και του Ηρώον δίπλα στον παλαιό Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου – φωτισμός, περαιτέρω ανάδειξη μνημείου (εισ.κ. Γκιουμουσίδης)
7. Ψήφισμα της Δημοτικής Κοινότητας ώστε να απαιτήσουμε να παραμείνει σε λειτουργία με την αρχική του μορφή το Στρατολογικού Γραφείου Αλεξ/πολης που προβλέπεται να καταργηθεί (εισ.κ. Γκιουμουσίδης ).
8. Τοποθέτηση φωτεινού σηματοδότη στη συμβολή των οδών Κίρκης και Παπαναστασίου στην Καλλιθέα της Αλεξανδρούπολης(εισ. Γκιουμουσίδης ).
9. Αμεσης παρέμβαση του Δήμου στην αίθουσα ΄΄Ηρακλής΄΄ με τα όργανα εκγύμνασης του γηπέδου ΄΄Φώτης Κοσμάς΄΄ η οποία βρίσκεται σε κατάσταση εγκατάλειψης (εισ.κ. Γκιουμουσίδης )
10. Επαναδιάνοιξη διαβάσεων σιδηροδρομικής γραμμής ΟΣΕ (εισηγ.κ. Κοσμάς)
Η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας
Αλεξανδρούπολης
Μαρία Πόντικα