Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Παρουσία Στυλιανίδη η συνάντηση Σαμαρά με την διευθύντρια της Deutsche Telecom

Πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα και είχε ως αντικείμενο τις προοπτικές της επενδυτικής παρουσίας της γερμανικής εταιρίας τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα
 ΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΡΕΣΤΗΣΑΝ;



Συνάντηση με την διευθύντρια Ευρώπης της Deutsche Telecom AG κυρία Claudia Nemat και του Διευθύνοντος Συμβούλου του ΟΤΕ κ. Τσαμάζ είχε ο Πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, συνοδευόμενος από τον Γραμματέα Προγράμματος και Βουλευτή Ροδόπης κ. Ευριπίδη Στ. Στυλιανίδη και τον Βουλευτή Β΄ Αθηνών κ. Κωστή Χατζηδάκη.

Συζητήθηκαν οι προοπτικές της επενδυτικής παρουσίας της Γερμανικής εταιρίας Τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα και επισημάνθηκε η μεγάλη συμβολική αλλά και ουσιαστική αξία, που έχει αυτή η παρουσία και για άλλους ξένους επενδυτές.

Ο Πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς υπογράμμισε την απόφαση της Παράταξης ως κυβέρνηση να στηρίξει τέτοιου είδους επενδυτικές παρουσίες, που θα συμβάλουν στην ανάκαμψη της οικονομίας και στην ανάπτυξη της χώρας. Τόνισε δε ότι οι τ. Υπουργοί και σημερινοί Βουλευτές της ΝΔ, Ευριπίδης Στυλιανίδης και Κωστής Χατζηδάκης έχουν την εμπειρία και την ικανότητα να συμβάλουν στην εντατικοποίηση των σχέσεων με τους διεθνείς επενδυτές και στην διευκόλυνση της δραστηριοποίησης τους στην Ελληνική αγορά.