Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Δράσεις του Κέντρου Πρόληψης κατά των ναρκωτικών στον Έβρο

Η πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ βρέθηκε στην Αλεξανδρούπολη και συναντήθηκε με την αντιπεριφερειάρχη Έβρου Γεωργία Νικολάου

     ΜΑΘΕΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ




Θέματα που αφορούν το Κέντρο Πρόληψης και Ενημέρωσης κατά των Ναρκωτικών Έβρου, που λειτουργεί στην Αλεξανδρούπολη, συζητήθηκαν στη συνάντηση που είχε σήμερα το πρωί η Αντιπεριφερειάρχης Έβρου κ. Γεωργία Νικολάου- Μαυρανεζούλη με την Πρόεδρο του ΟΚΑΝΑ κ. Μένη Μαλλιώρη.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με την ευκαιρία της ημερίδας «Οι γονείς ξεκινούν την ανάγνωση με ένα νέο αλφαβητάρι», που πραγματοποιείται σήμερα στις 5.30 το απόγευμα στην Αλεξανδρούπολη από το Κέντρο Πρόληψης και Ενημέρωσης κατά των Ναρκωτικών Έβρου σε συνεργασία με το ΟΚΑΝΑ.
Συμμετείχαν επίσης η Πρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης κ. Ζουμπουλιά Κουκουβέλα – Σύμβουλος της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου, και ο Επιστημονικά Υπεύθυνος του Κέντρου Πρόληψης Γιώργος Καφαλής- Ψυχίατρος, Διευθυντής ΕΣΥ του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης.
Στη διάρκεια της συνάντησης διερευνήθηκε η προοπτική δημιουργίας παραρτήματος του Κέντρου Πρόληψης και Ενημέρωσης κατά των Ναρκωτικών στην Περιφερειακή Ενότητα Έβρου, λόγω της γεωγραφικής και πληθυσμιακής δομής της.
Ακόμη διερευνήθηκε η δυνατότητα εξεύρεσης κτιρίου για μόνιμη στέγαση του Κέντρου Πρόληψης στην Αλεξανδρούπολη.
Η Πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ κ. Μένη Μαλλιώρη εξήρε το έργο που επιτελείται από το Κέντρο Πρόληψης και Ενημέρωσης κατά των Ναρκωτικών Έβρου
Από την πλευρά της η Αντιπεριφερειάρχης Έβρου κ. Γεωργία Νικολάου- Μαυρανεζούλη τόνισε ότι η Περιφερειακή Ενότητα Έβρου θα βρίσκεται κοντά στο Κέντρο Πρόληψης, θα στηρίξει και θα ενισχύσει το σπουδαίο κοινωνικό του έργο.

.