Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Χαμός στο διαδίκτυο με τις δηλώσεις Λαμπάκη για ανεξάρτητη Θράκη

Τον γύρο της Ελλάδας έκανε το βίντεο που δημοσιεύσαμε με τις δηλώσεις που έκανε τον περασμένο μήνα ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης για την Θράκη

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ



Τον γύρο της Ελλάδας έκανε το βίντεο που δημοσιεύσαμε με τις δηλώσεις του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης Ευάγγελου Λαμπάκη για την Θράκη (βλέπε εδώ).

Εκατοντάδες sites και blogs δημοσίευσαν το συγκεκριμένο βίντεο. Μάλιστα κάποια απομαγνητοφώνησαν το βίντεο και παρουσιάζουν τις δηλώσεις του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης, συνοδευόμενες από επικριτικά σχόλια. Κάποιοι ζητάνε ακόμα και την παρέμβαση του Υπουργείου Εσωτερικών, για τα όσα δήλωσε, αναφέροντας ότι «θα πρέπει να ληφθούν άμεσα διοικητικές κυρώσεις κατά του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης κ. Λαμπάκη, για εκτόξευση απειλής και έκθεση σε κίνδυνο της εσωτερικής ασφάλειας αλλά και της συνοχής του Ελληνικού κράτους»...

Γράφουν ακόμη «πως οι τοπικές κοινωνίες πρέπει να απαιτήσουν την άμεση απομάκρυνση του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης από την θέση που έχει καταλάβει…».

Σε πολλά blogs υπάρχουν επίσης και επικριτικά σχόλια αναγνωστών κατά του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης.

Επειδή θέλουμε να πιστεύουμε ότι ο κ. Λαμπάκης άλλα ήθελε να πει και άλλα εννοήθηκαν θα πρέπει άμεσα να αποσαφηνίσει δημοσίως αυτά που είπε και να διευκρινίσει τις θέσεις του για την Θράκη.


Πηγή:  http://alexpolisonline.blogspot.com/