Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Επιμένει στις καταγγελίες κατά Μουφτή και ΥΠΕΞ Ξάνθης ο "Μαχητής"

Με… κωδικούς (!) επικοινωνεί με το γραφείο Πολιτικών Υποθέσεων ο Σινίκογλου, όταν πρόκειται για χρήματα! Πελώρια τα ερωτήματα για τις επιλεκτικές ολοσέλιδες καταχωρήσεις του διορισμένου Μουφτή
Με πολυτελές τζιπ MERCEDES 3200 ML και ξένες πινακίδες, κυκλοφορεί η σύζυγος του πρέσβη για τα… ψώνια της στην αγορά της Ξάνθης ακόμη και τώρα εν καιρώ κρίσης… κι ενώ έχουν δικός τους ΙΧ.

                        ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ



ΕΝΤΟΝΗ αίσθηση προκαλούν στην τοπική γνώμη οι αποκαλύψεις μας για τον Σινίκογλου αλλά και τη δράση του νυν Διευθυντή του γραφείου Πολιτικών Υποθέσεων πρέσβη κ. Αλεξανδρή.

Χθες στην εκπομπή «Ανοιχτή γραμμή» ο δημοσιογράφος Κυριάκος Κεσίσογλου αποκάλυψε ότι «τον συνάντησε πριν λίγες μέρες ο Σινίκογλου στην οδό Μιχαήλ Καραολή», τον χαιρέτησε και του είπε με νόημα, «έλα να πιούμε καφέ στη Μουφτεία Ξάνθης, αλλά μη πεις ότι στα είπα εγώ… Τριάντα μήνες έχουν να πληρωθούν οι Ιμάμηδες και 10 μήνες οι υπάλληλοι της Μουφτείας»!!!

Γεγονός που δημιουργεί νέα πελώρια ερωτήματα για το που βρήκε τα χρήματα για ολοσέλιδες διαφημιστικές καταχωρίσεις επιλεκτικά σε τοπικά ΜΜΕ της Ξάνθης.!!!!

ΣΗΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ότι στην Μουφτεία Ξάνθης εμφανίζονται ως υπάλληλοι, ο γαμπρός του Σινίκογλου, ο γιος του, ο κουνιάδος του και ο ανεψιός του!!! Από αυτούς πλην του ανεψιού Μεμέτ Εμίνι και του κουνιάδου Αλή Ιμπράμ που ενώ είναι συνταξιούχος του ΙΚΑ συνεχίζει και πληρώνεται κανονικά (πως γίνεται αυτό κύριε Αλεξανδρή;), οι υπόλοιποι ποτέ δεν πάτησαν στη Μουφτεία Ξάνθης (επί χρόνια…), αλλά ΑΜΕΙΒΟΝΤΑΝ κανονικά από την Μουφτεία με τις ευλογίες του Γραφείου Πολιτικών υποθέσεων!!! Δηλαδή τους πλήρωνε και τους πληρώνει το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ!!!

Επίσης στη κατάσταση του ΙΚΑ Ξάνθης σύμφωνα με πληροφορίες μας, εμφανίζονται και πληρώνονται από τη Μουφτεία και κάποιοι θεολόγοι που υποτίθεται «διδάσκουν το Κοράνιο στα παιδιά…», αλλά δεν τους έχει δει…κανείς!!!

Ποιοι είναι, πως βρέθηκαν στις συγκεκριμένες καταστάσεις, είναι ένα τεράστιο ερώτημα, καθώς όλα αυτά φυσικά γίνονται υπό την απόλυτη έγκριση του γραφείου Πολιτικών Υποθέσεων!!!


ΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΑ… ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ!

Αυτόπτες μάρτυρες που γνωρίζουν άριστα την λειτουργία του Σινίκογλου, αναφέρουν ότι «η συμπεριφορά του τόσο πολύ είχε εκνευρίσει τον πρώην Διευθυντή του γραφείου Πολιτικών Υποθέσεων (νυν πρέσβη Κωνσταντινούπολης) Βασίλειο Μπορνόβα», ώστε ο τελευταίος επανελλειμένα ζήτησε την ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ του, εξ’ αιτίας της εκμετάλλευσης που υφίσταντο φτωχοί μουσουλμάνοι…

ΩΣΤΟΣΟ ο Σινίκογλου με τίποτα δεν παραιτιόταν κι έλεγε «διώξτε με, δεν παραιτούμαι…»!

Μάλιστα τον χαρακτηρίζουν τόσο «παραδόπιστο», που λένε ότι έπαιρνε τα χρήματα των φτωχών μουσουλμάνων δια… χειρός άλλου, διότι το θεωρούσε αυτό αμαρτία σύμφωνα με τη θρησκεία.

Τι έκανε λοιπόν:

«Τα λεφτά από διαζύγια, γάμους, διατροφές, επίλυση διαφορών (εισέπραττε το 20%), έβαζαν μόνοι τους στο πρώτο συρτάρι του γραφείου του οι «πελάτες» και μετά τα έπαιρνε υπάλληλος της Μουφτείας και φεύγοντας ο Σινίκογλου, του τα… παρέδιδε! Ποτέ δεν άγγιζε ο ίδιος το χρήμα, λόγω… θρησκείας!

Στην καθημερινή επικοινωνία του μάλιστα με γνωστό υπάλληλο του γραφείου Πολιτικών υποθέσεων, η πρώτη κουβέντα στον Σινίκογλου όταν τον έπαιρνε από το σταθερό του γραφείο, παρουσία ιμάμηδων ή υπαλλήλων, έλεγε συνεχώς τη φράση «Τα…πορτοκάλια ήρθαν;;;».

-Υπονοώντας τα… «μυστικά κονδύλια» του Υπουργείου Εξωτερικών, με τα οποία είχε τις δυνατότητες πρόσβασης σε πολλά τοπικά Μ.Μ.Ε και όχι μόνο… Φυσικά με τον ανεξέλεγκτο τρόπο λειτουργίας του και το ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ που εισπράττει, (ο μηνιαίος μισθός του 2.200 Ευρώ), ο Σινίκογλου ήδη έχει αμύθητη περιουσία!

Συγκεκριμένα είναι ιδιοκτήτης δεκάδων ακινήτων στη Ξάνθη και στη Κομοτηνή, σε κάποια φάση βρέθηκε μάλιστα συνέταιρος και της οικογένειας Αγκόρτσα, ενώ στην Κωνσταντινούπολη και απέναντι από το τζαμί των Δυτικοθρακιωτών διαθέτει 4όροφη οικοδομή που εισπράττει πάνω από 7000 ευρώ το μήνα! Οι δεν καταθέσεις του (μαζί με την σύζυγό του) είναι κυρίως σε Τράπεζες της Τουρκίας (Κουβέϊτ Bank) και ανέρχονται σε χιλιάδες Ευρώ!!! Μάλιστα κάποτε ήθελε να αγοράσει πολυτελές ξενοδοχείο στη περιοχή Σουλτάν Αμετ, κάτω από την Αγία Σοφία έναντι 1.500.000 Ευρώ αλλά η δουλειά χάλασε για… 50.000 Ευρώ!!!

Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΠΡΕΣΒΗ

Και μια λεπτομέρεια για την προκλητική συμπεριφορά του Πρέσβη κ.Αλεξανδρή στη Ξάνθη.

Ενώ λοιπόν διαθέτει δικό του αυτοκίνητο, η σύζυγός του κ.Αλεξανδρή εξακολουθεί ακόμη και τώρα και κυκλοφορεί με πολυτελές τζιπ MERCEDES 3200 ML και ξένες πινακίδες, για τα… ψώνια της στην αγορά της Ξάνθης ακόμη και τώρα εν καιρώ κρίσης… ! Αλλά στο συγκεκριμένο θέμα θα επανέρθουμε και με άλλες συνταραχτικές αποκαλύψεις που θα κάνουν πάταγο… αφού όλα αυτά είναι εν γνώσει και του Κυβερνητικού βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Μάντατζη Τσετίν, ο οποίος όμως με την σιωπή του, στην ουσία ΚΑΛΥΠΤΕΙ τον διορισμένο Μουφτή Ξάνθης, ανεξάρτητα από τις κατά καιρούς κραυγές του… θέμα για το οποίο επίσης θα επανέρθουμε.

«Μ»

(Σ.Σ. Επισημαίνεται σε όλα αυτά τα παραπάνω ότι ακόμη και τώρα παραμένει ανεξιχνίαστη υπόθεση, η «ανατροπή» υπηρεσιακού τζιπ του Γραφείου Πολιτικών Υποθέσεων μάρκας Νταϊχάτσουν - επί θητείας Μπορνόβα- στον κάμπο βραδινές ώρες και κυρίως ποιοι επέβαιναν σε αυτό…).
 
 
Πηγή:  http://maxitisthrakis.blogspot.com/