Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Τεχνική Σύσκεψη του προγράμματος "Wide the See" στο ΕΒΕ Ξάνθης

Φιλοξενήθηκαν 30 επιχειρηματίες και εκπρόσωποι των Επιμελητηρίων και Φορέων από Αυστρία, Ιταλία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Μολδαβία, Ουκρανία, Σλοβενία και Ουγγαρία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Τεχνική σύσκεψη του προγράμματος WIDE THE SEE by Succ Mod, διοργάνωσε το Επιμελητήριο Ξάνθης, από 28 έως 30 Νοεμβρίου 2011, στην πόλη της Ξάνθης. Κατά τη διάρκεια της τεχνικής σύσκεψης εξετάστηκε η πορεία, η εξέλιξη καθώς και τα αποτελέσματα που αφορούν στο σύνολο του συγκεκριμένου έργου. Παράλληλα, οι συμμετέχοντες ανέλυσαν και παρουσίασαν τα πλεονεκτήματα που προκύπτουν από τη χρήση της ηλιακής ενέργειας.

Όπως είναι γνωστό στο πρόγραμμα «WIDE THE SEE – Διάδοση της Χρήσης της Ηλιοθερμικής Ενέργειας μέσα από επιτυχημένα μοντέλα» το οποίο υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Χωρών Νοτιοανατολικής Ευρώπης, το Επιμελητήριο Ξάνθης συμμετέχει ως εταίρος με φορείς από: την Αυστρία, την Ιταλία, τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία, τη Μολδαβία, την Ουκρανία, τη Σλοβενία και την Ουγγαρία.

Υπεύθυνη υλοποίησης του έργου για το Επιμελητήριο Ξάνθης είναι η κα. Ανθή Παναγιώτου, Υπεύθυνη Διαχείρισης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων του φορέα.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο αντιπρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιος Μωραϊτης με μέλη της Διοικούσας, ο οικονομολόγος Χρήστος Παμπουκίδης και πολύς κόσμος.

.