Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Οι νικητές στον 1ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ζωγραφικής του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ξάνθης «Η ΑΓΑΠΗ»

Είχε θέμα: “Η αιμοδοσία μέσα από τα μάτια των παιδιών”

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ
ΣΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ;


Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ξάνθης «Η ΑΓΑΠΗ» ευχαριστεί ολόψυχα όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στον 1ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ζωγραφικής για παιδιά με θέμα: “Η αιμοδοσία μέσα από τα μάτια των παιδιών”. Οι Μικροί μας Ήρωες απέδειξαν ότι βλέπουν τον κόσμο καλύτερα από μας τους μεγάλους. Είναι οι καλύτεροι πρεσβευτές της Εθελοντικής Αιμοδοσίας και τους ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας.

Ευχαριστούμε επίσης τους δασκάλους των μικρών μαθητών, τους υπεύθυνους εικαστικών και τους γονείς των παιδιών οι οποίοι θα πρέπει να καμαρώνουν για τους μικρούς ήρωες τους που σε μια περίοδο κρίσης αξιών και όχι μόνο, κάνανε την διαφορά!

Ευχαριστούμε τα μέλη της Επιτροπής του διαγωνισμού που αποτελούνταν από τον Σεργκενλίδη Κρυωνά εκπαιδευτικό & ζωγράφο, τον Μελισσόπουλο Σάββα προϊστάμενο της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, τον Παυλικιάνο Αλέξανδρο δημοσιογράφο & ζωγράφο και τον Κηπουρό Κωνσταντίνο υπεύθυνο του διαγωνισμού εκ μέρους του συλλόγου της «ΑΓΑΠΗΣ».

Ευχαριστούμε το Ξενοδοχείο Ορφέας της Ξάνθης για την ευγενική διάθεση του χώρου εκδηλώσεων του, τα ΜΜΕ τα οποία κάλυψαν τον διαγωνισμό και όλους όσους συνέβαλαν με λίγο πιο μικρό αλλά ταυτόχρονα πολύτιμο τρόπο έτσι ώστε να ολοκληρωθεί με επιτυχία ο 1ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ζωγραφικής της «ΑΓΑΠΗΣ». Ευχαριστούμε αναλυτικά για την συμμετοχή τους:

 Την Αντιδημαρχία Πολιτισμού, Αθλητισμού, Νεολαίας & Εθελοντισμού του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη και τις υπεύθυνες των τμημάτων κα. Γούσιου Βίλλυ και Νταλιάνη Ελένη.

 Τους Μικρούς Ήρωες 10 Δημοτικών Σχολείων της Χαλκίδας (5ο, 8ο, 10ο, 11ο, 13ο, 14ο, 17ο, 19ο, 24ο, & 25ο) και τις δασκάλες εικαστικών Ντόβρου Μαρίνα και Παπαστάμου Μαρίνα που συμμετείχαν με 181 ζωγραφιές!!!

 Το 12ο Δημοτικό Σχολείο Καλαβρύτων και την δασκάλα εικαστικών Μπακίαϊ Άλμα.

 Τα Δημοτικά σχολεία της Ξάνθης που συμμετείχαν (3ο, 4ο, 5ο & 12ο) και τους εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν.

 Το Εργαστήρι ζωγραφικής από τον Πολύγυρο Χαλκιδικής και την ζωγράφο Ζγέμπα Αικατερίνη από την Χαλκιδική.

 Την Βρεφονηπιοκόμο Μπότα Λαμπρινή από το Αιτωλικό Αιτωλοακαρνανίας.

Ευχαριστούμε επίσης όλα τα παιδιά που έστειλαν μεμονωμένα τις ζωγραφιές τους από διάφορα μέρη της Ελλάδας. Είναι όλοι νικητές! Όλα τα παιδιά καθώς και τα σχολεία, τα εργαστήρια και οι φορείς που συμμετείχαν στον διαγωνισμό θα τιμηθούν με ειδικό έπαινο. Οι μεγάλοι νικητές των τριών κατηγοριών είναι οι εξής:

1η κατηγορία:

ΒΑΜΒΑΚΙΔΗ ΕΛΕΝΗ (Χρυσό μετάλλιο)

ΛΟΤΣΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (Αργυρό μετάλλιο)

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΟΥ ΚΕΛΛΥ (Χάλκινο μετάλλιο)



2η κατηγορία:

ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ ΜΑΡΙΑ (Χρυσό μετάλλιο)

ΚΟΡΙΤΣΗ ΡΕΒΕΚΚΑ (Αργυρό μετάλλιο)

ΧΑΤΖΟΓΛΟΥ ΣΟΥΜΕΓΙΕ (Χάλκινο μετάλλιο)



3η κατηγορία:

ΦΙΛΑΡΤΖΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (Χρυσό μετάλλιο)

ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ (Αργυρό μετάλλιο)

ΤΣΟΥΛΦΑ ΜΑΡΙΑ (Χάλκινο μετάλλιο)



Πέρα από τους νικητές των τριών κατηγοριών οι υπόλοιπες δημιουργίες των παιδιών που ξεχώρισαν ιδιαίτερα θα τιμηθούν επιπλέον στις προσεχείς εκδηλώσεις του συλλόγου και φορέων της πόλης.

Το έργο της «Αγάπης» αναγνωρίζεται σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια και είναι τιμή για τη μικρή μας Ξάνθης με τα μεγάλα αποθέματα ανθρωπιάς να συνεχίζει να καινοτομεί και να κατέχει για 8η συνεχή χρονιά την 1η θέση στην Ελλάδα.

.