Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Με… ντου στους «16» του Κυπέλλου πέρασε η Skoda Ξάνθη

Η Θρακιώτικη ομάδα κέρδισε 2-0 τους Πόντιους Κατερίνης σε έναν αγώνα που στιγματίστηκε από την επίθεση κουκουλοφόρων στον διαιτητή Καλόπουλο

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ


Η Ξάνθη πήρε την πρόκριση στους 16 του Κυπέλλου Ελλάδας, επικρατώντας 2-0 των Πόντιων Κατερίνης, χάρη σε τέρματα των Καζάκη(40’) και Βασιλακάκη (72’). Αυτό όμως που μένει είναι το ντου κουκουλοφόρων, χωρίς διακριτικά, προς τον διαιτητή της αναμέτρησης Καλόπουλο, ο οποίος επανεμφανίστηκε μετά από το περσινό επεισοδιακό ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό.

Στα αγωνιστικά, η Ξάνθη επικράτησε εύκολα με τέρματα των Καζάκη και Βασιλακάκη και πήρε πολύ πιο εύκολα, από όσο θα περίμενε, την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Στα τελευταία λεπτά, έγινε ντου από κουκουλοφόρους, οι οποίοι προσπάθησαν να χτυπήσουν τον διαιτητή της αναμέτρησης, Δημήτρη Καλόπουλο. Το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι το πρώτο του Θεσσαλονικού ρέφερι, μετά την «αθώωσή» του από την ΚΕΔ και φυσικά μετά από την τελευταία του διαιτησία, η οποία ήταν στο περσινό, επεισοδιακό ντέρμπι, του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό.

Οι συνθέσεις:

Πόντιοι Κατερίνης (Λεωνίδας Μπίλης): Κελπέκης, Γούλας, Χιτζίδης, Δεληζήσης, Χασιώτης, Τροΐρης, Πετράκος (46' Τσιβρακίδης), Σαπάνης, Τσιτλακίδης, Μουρατίδης, Πέντσας (60' Κωνσταντινίδης).

Skoda Ξάνθη (Μαρίνος Ουζουνίδης): Λυμπερόπουλος, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Βάλλας, Σταθάκης, Φλίσκας, Νταρμπιόν, Μαρσελίνιο (83' Μαρκόφσκι), Βλαχοδήμος (61' Πόι), Καζάκης, Σουάνης (68' Βασιλακάκης).

.