Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Συνεδριάζει σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο Μαρώνειας – Σαπών

ΜΕ 24 ΘΕΜΑΤΑ
ΗΜΕΣΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

        ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ



Στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Μαρώνειας – Σαπών στις Σάπες στις 20-12-2011 ημέρα Τρίτη και ώρα 17.00 θα συνεδριάσει σε τακτική συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο Μαρώνειας – Σαπών με τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:


1. Καθορισμός του ανώτατου αριθμού των αδειών κατά κατηγορία επαγγελμάτων που θα χορηγηθούν κατά το έτος 2012 για την άσκηση υπαίθριου πλανοδίου εμπορίου

2. Καθορισμός του ανώτατου αριθμού των αδειών , κατά κατηγορία επαγγελμάτων, που πρόκειται να χορηγηθούν το έτος 2012 και προσδιορισμός ισάριθμων συγκεκριμένων θέσεων για την άσκηση των υπαίθριων στάσιμων εμπορικών δραστηριοτήτων.

3. Ορισμός τριμελούς Επιτροπής που προβλέπεται από τις διατάξεις του άρθρου 4 του Ν.Δ.318/1969 όπως αυτές τροποποιήθηκαν με τα άρθρα 8 του Ν.127/75 για την καταμέτρηση με επιτόπια μετάβαση των ζώων που θα βόσκουν στις Δημοτικές βοσκές.

4. Έγκριση ή μη εκμίσθωσης με δημοπρασία απλής χρήσης αιγιαλού για την τοποθέτηση ξαπλωστρών και ομπρελών στις παραλίες α) Ιμέρου β) Πετρωτών γ) Πλατανίτη δ) Προφ. Ηλία στ) Αλκυόνας ζ) Κρυονερίου η) Μεσημβρίας.

5. Εφαρμογή του άρθρου 25 του Π.Δ. 60/07 για απευθείας διαπραγμάτευση για την εξεύρεση του αναδόχου της υπηρεσίας «Μεταφορά μαθητών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σχολικού έτους 2011-2012» ή την χορήγηση στους μαθητές του μηνιαίου επιδόματος του άρθρου 3 της ΚΥΑ 35415 για μεταφορά μαθητών με ευθύνη των γονέων τους. (Σε περίπτωση επιλογής της απευθείας διαπραγμάτευσης να εξουσιοδοτηθεί ο κ. Δήμαρχος να διεξάγει την διαπραγμάτευση και να τεθούν πιθανό πλαίσιο της διαπραγμάτευσης κατά την κρίση του σώματος).

6. Λήψη απόφασης για επικύρωση της με αριθμό 2/2011 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Παιδικού Σταθμού Ξυλαγανής, που αφορά στην ψήφιση απολογισμού από 1-1-2011 εώς 31-7-2011.

7. Συγκρότηση α) επιτροπής ελέγχου λειτουργίας λαϊκών αγορών β) επιτροπής για τον έλεγχο των πωλητών, παραγωγών και επαγγελματιών λαϊκών αγορών.

8. Λήψη απόφασης επί αιτήσεως του Ζαφειρίδη Σάββα του Σπυρίδωνος για απαλλαγή προστίμου που εκδόθηκε στο όνομα του γιου του Ζαφειρίδη Ιάσονα.

9. Τροποποίηση της 202/2011 απόφασης ΔΣ (θα προστεθεί η κατηγορία πολύτεκνοι για την απαλλαγή των τροφείων).

10. Λήψη απόφασης για κατανομή πιστώσεων στα Σχολεία Α/θμιας και Β/θμιας Σχολικής Επιτροπής όπως και στα Μειονοτικά σχολεία του Δήμου Μαρώνειας – Σαπών (Δ’ κατανομή έτους 2011).
11. Λήψη απόφασης επί αιτήσεων κατανάλωσης ύδρευσης.
12. Λήψη απόφασης για πρόσληψη δέκα (10) δημηνιτών για το έτος 2012.

13. Λήψη απόφασης για μείωση λογαριασμών ύδρευσης της κ. Νασούφ Εκρέμ (Μουσταφά)

14. Χορήγηση άδειας λειτουργίας επιχείρησης προσφοράς υπηρεσιών διαδικτύου για το ευρισκόμενο στις Σάπες (οδός Νικ. Καπζάλα) κατάστημα «Καφενείο», για -11-Η/Υ, του κ. Σιακήρ Ιμπράμ Ιμπραήμ.

15. Λήψη απόφασης επί αιτήσεως υπαλλήλου του Δήμου (της κ. Λουλού Διαμαντούλας του Σταύρου) περί επιδότησης αγοράς πρώτης κατοικίας

16. Λήψη απόφασης για εγγραφή του Δήμου Μαρώνειας – Σαπών ως συνδρομητή στην εβδομαδιαία εφημερίδα «Πολίτης της Θράκης», η οποία εκδίδεται στην Αλεξανδρούπολη, μετά από αίτηση της εν λόγω εφημερίδας.

17. Έγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής Παραλαβής του έργου: «Αντιπλημμυρικές παρεμβάσεις στον οικισμό της Μαρώνειας».

18. Έγκριση Πρωτοκόλλου Οριστικής Παραλαβής του έργου: «Αποκατάσταση βλαβών οδικού δικτύου οικισμών Ιμέρου και Προσκυνητών».

19. Έγκριση Πρωτοκόλλου Οριστικής Παραλαβής του έργου: «Μικρά Τεχνικά έργα Τ.Δ. Αμαράντων».

20. Έγκριση Πρωτοκόλλου Οριστικής Παραλαβής του έργου: «Επισκευή κτιρίου Δημοτικού Σχολείου Ξυλαγανής».

21. Έγκριση Πρωτοκόλλου Οριστικής Παραλαβής του έργου: «Μικρά Τεχνικά έργα Τ.Δ. Ιμέρου»

22. Έγκριση Πρωτοκόλλου Οριστικής Παραλαβής του έργου: «Κατασκευή κρασπεδορείθρων οικισμού Ιμέρου».

23. Λήψη απόφασης επί αιτήσεως Καραλή Ευαγγέλου, κατοίκου Πρωτάτου για αποζημίωση ζημιάς σε αγρό που προκλήθηκε από υπαιτιότητα του Δήμου και ψήφιση σχετικής πίστωσης.

24. 12η αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου Μαρώνειας – Σαπών χρήσης 2011.


Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

ΚΑΡΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦ ΑΙΧΑΝ

.