Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Αποκάλυψη: Καρατομήθηκαν Τζότζολα και Γεροντόπουλος από αναπληρωτές του Μιχελάκη στη ΝΔ

Αφού δεν έλεγαν να παραιτηθούν αν και θα είναι υποψήφιοι βουλευτές, έσπευσε και τους αντικατέστησε από γραμματείς ο ίδιος ο Σαμαράς

     ΜΑΘΕΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Είδαν και αποείδαν στη ΝΔ ότι κάποιοι γραμματείες και πρόεδροι ΝΟΔΕ δεν παραιτούνται παρότι θέλουν να είναι υποψήφιοι βουλευτές, και τελικά αποφάσισε να τους «παραιτήσει» (αντικαταστήσει δηλαδή) ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς, με απόφασή του.

Έτσι αναλαμβάνουν καθήκοντα: Ο Γ. Μουρούτης ως Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου σε αντικατάσταση της Βασιλικής Τζότζολα και του Κυριάκου Γεροντόπουλου, ο Α. Οικονόμου ως Αναπληρωτής Γραμματέας στη Γραμματεία Πολιτικού Σχεδιασμού, ο Γρ. Πρεζεράκος ως Αναπληρωτής Τομεάρχης Εθνικής Άμυνας, ο Δ. Τσάμης ως Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Θεσσαλονίκης, ο Δ. Πτωχός ως Γραμματέας Νέων Τεχνολογιών, , ο Ά. Τσορώνης ως Αναπληρωτής στη Γραμματεία Εθελοντισμού, ο Χρήστος Γιάνναρης ως Γραμματέας στη Γραμματεία Παλιννοστούντων και ο Π. Πατραγιάς ως Αναπληρωτής στη Γραμματεία Προγράμματος.

Την παραίτησή τους από την θέση του αναπληρωτή εκπροσώπου τύπου της ΝΔ ανακοίνωσαν πριν από λίγο ο Άκης Γεροντόπουλος και η Βασιλική Τζότζολα, καθώς σύμφωνα με το νέο καταστατικό του κόμματος, πρέπει να μην κατέχουν κομματικές θέσεις για να είναι υποψήφιοι βουλευτές!


Βέβαια αξίζει να σημειωθεί ότι για το τυπικό της υπόθεσης, Τζότζολα και Γεροντόπουλος παραιτήθηκαν από τις κομματικές τους θέσεις, ωστόσο η αλήθεια είναι ότι μάλλον τους... παραίτησε ο Σαμαράς δια της αντικατάστασής τους. Να σημειωθεί ότι ο Άκης Γεροντόπουλος θα είναι υποψήφιος στον Έβρο, ενώ η εβρίτισσα Βασιλική Τζότζολα στην Β’ εκλογική περιφέρεια της Αθήνας.


Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι άλλοι γραμματείς όμως παραμένουν ακόμη στη θέση τους, όπως ο Γιάννης Μανώλης, με άλλοθι ότι δεν έχουν αποφασίσει ακόμα εάν θα είναι υποψήφιοι…

.