Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Απίστευτο! Αστυνομία της Θράκης σας βοηθά να απαλλαγείτε από το ειδικό τέλος ακινήτων!!!

Ο διευθυντής της με ανακοίνωσή του ενημερώνει τον κόσμο ότι οι πολίτες μπορούν να προσέρ-χονται στην υπηρεσία και να ζητούν την βοήθεια των... αστυνομικών για να ακολουθή-σουν ορθά την διαδικασία απα απαλλαγής από το χαράτσι
               ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Στην Δημοτική Αστυνομία Αλεξανδρούπολης


ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Η διαδικασία για την απαλλαγή από την πληρωμή του ειδικού τέλους ακινήτου για όσους το δικαιούνται, απαιτεί μια διαδικασία, που αν λάβουμε υπόψη την κοινωνική προέλευση και την πληθυσμιακή κατηγορία που οι δικαιούχοι ανήκουν, τότε θα τη χαρακτηρίζαμε ιδιαίτερα πολύπλοκη.

Αυτό άλλωστε διαπιστώθηκε και από την υπηρεσία μας κατά τις δύο πρώτες ημέρες εφαρμογής του μέτρου, όπου προσέφυγαν σε μας συμπολίτες μας, αναζητώντας βοήθεια για την συγκεκριμένη διαδικασία.

Αντιλαμβανόμενοι την αγωνία των συμπολιτών μας να διεκπεραιώσουν σωστά την διαδικασία για την απαλλαγή τους, τον φόρτο των κοινωνικών υπηρεσιών και συναισθανόμενοι την ευθύνη αλλά και τον ρόλο της υπηρεσίας μας, που είναι η εξυπηρέτηση του πολίτη, δηλώνουμε ότι:

Είμαστε στη διάθεση οποιουδήποτε συμπολίτη μας που ανήκει στις ειδικές κατηγορίες που απαλλάσσονται από το τέλος ακινήτου, να τον βοηθήσουμε στην διαδικασία αποστολής του γραπτού μηνύματος και να τον κατατοπίσουμε για τις επόμενες ενέργειές του.

Η παραπάνω βοήθεια θα παρέχεται από Τρίτη έως Πέμπτη, και ώρες 10:00 έως 13:00, στα γραφεία της υπηρεσίας μας.


Ο Διευθυντής της
Δημοτικής Αστυνομίας
Μουτουσίδης Ιωάννης

.