Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Ζευγάρι «φτιάχνεται» όταν το βλέπουν να κάνει σεξ στην Κομοτηνή!

Πρόκειται για παράνομο δεσμό, με την γυναίκα να είναι δικηγόρος και τον άνδρα μηχανικός, που γίνεται αντικείμενο θεάματος από τους ενοίκους των απέναντι διαμερισμάτων
     ΜΑΘΕΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ



Πρόκειται για ζευγάρι παράνομο (δικηγόρος η γυναίκα, μηχανικός ο άνδρας) που προφανώς … φτιάχνεται με το να γίνεται αντικείμενο θεάματος από τους ενοίκους των απέναντι διαμερισμάτων επί της οδού Χαριλάου Τρικούπη στο κέντρο της Κομοτηνής, που στην πλειοψηφία τους είναι ιδιοκτήτες δικηγορικών γραφείων!


Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε πως οι θεατές πολλές φορές φτιάχνουν πραγματική κερκίδα για να παρακολουθήσουν τις «ροζ» περιπέτειες του ζεύγους live! Και μάλιστα η οπτική επαφή είναι από τις καλύτερες μιας και το γραφείο «βλέπει» στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας και σε πολύ κοντινή απόσταση βρίσκονται τα απέναντι διαμερίσματα.

«Μέχρι και οι ήχοι και οι ερωτικές κραυγές» ακούγονται και δεν χάνεις και την … παραμικρή λεπτομέρεια», λέει ένας από τους γείτονες που απολαμβάνουν το σεξουαλικό θέαμα αρκετά συχνά.

Στις αρχές οι γείτονες θεωρούσαν ότι το ζευγάρι δεν καταλάβαινε ότι είχε γίνει αντιληπτό, καθώς έβλεπαν τις κουρτίνες ανοιχτές και το ζευγάρι να πηγαινόερχεται ολόγυμνο μέσα στο γραφείο της δικηγόρου και στη συνέχεια να επιδίδεται στην ερωτική πράξη χωρίς να κλείνουν τα παραθυρόφυλλα, όμως δεν μπορούσαν να συνειδητοποιήσουν ότι όλα συνέβαιναν επίτηδες.

Μετά από αλλεπάλληλες φορές διαπίστωσαν ότι και η γυναίκα και ο άνδρας έκαναν τα πάντα γνωρίζοντας ότι γίνονταν αντιληπτοί. Αντιθέτως, έκαναν ότι μπορούσαν για να φαίνονται όλο και περισσότερο.

«Μέχρι που μας κοιτούσαν και συνέχιζαν», λέει ο ένοικος διπλανού γραφείου προσθέτοντας ότι αρκετές φορές οι γείτονες βγαίνουν και στα μπαλκόνια τους αλλά το ζευγάρι … συνεχίζει!