Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Σύσκεψη Περιφερειάρχη με τους Δημάρχους για το ΠΕΠ ΑΜ-Θ

Ζητήθηκε η εγρήγορση και ο συντονισμός ώστε ν’ αξιοποιηθούν κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο οι χρηματοδοτήσεις του ΕΣΠΑ και να υπάρχει πλήρης ωριμότητα έργων κατά την τρέχουσα περίοδο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ



Την εγρήγορση και τον συντονισμό όλων των δυνάμεων της ΠΑΜ-Θ ώστε ν’ αξιοποιηθούν κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο οι χρηματοδοτήσεις του ΕΣΠΑ και να υπάρχει πλήρης ωριμότητα έργων κατά την τρέχουσα προγραμματική περίοδο ζήτησε ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης Άρης Γιαννακίδης κατά τη σύσκεψη που έλαβε χώρα την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011, στην αίθουσα συσκέψεων της Περιφέρειας ΑΜ-Θ στην Κομοτηνή.

Τα θέματα αφορούσαν στην πορεία υλοποίησης των έργων του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Μακεδονία – Θράκη» 2007 – 2013 και την υποστήριξη των Δήμων με υπηρεσίες συμβούλων τεχνικής υποστήριξης για την επιτάχυνση της διαδικασίας ωρίμανσης - υλοποίησης συγχρηματοδοτούμενων πράξεων από το ΕΣΠΑ.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο προϊστάμενος και τα στελέχη της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής του ΕΣΠΑ, δήμαρχοι κι εκπρόσωποι δημάρχων από τις όλες τις Περιφερειακές Ενότητες. Συμφωνήθηκε η ανάγκη να τρέξουν οι διαδικασίες για να μη χαθεί ούτε ένα ευρώ από πόρους που αναλογούν στο ΠΕΠ ΑΜ-Θ.

.