Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Σοβαρό τροχαίο στη διασταύρωση της Γενησέας στην Ξάνθη

Μια 32χρονη τραυματίστηκε σοβαρά, νοσηλεύεται στην εντατική και κινδύνεψε με παράλυση, μετά τη πλαγιομετωπική σύγκρουση που είχε το μικρό ΙΧ που οδηγούσε με ένα τζιπ
    ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης στη διασταύρωση Γενησέας της Επαρχιακής Οδού Ξάνθης-Αβδήρων.

Μια 32χρονη τραυματίστηκε σοβαρά και κινδύνεψε με παράλυση, μετά σύγκρουση που είχε το μικρό ΙΧ που οδηγούσε με κατεύθυνση την Ξάνθη με ένα τζιπ οδηγούσε άνδρας και είχε αντίθετη κατεύθυνση. Η σύγκρουση των δύο οχημάτων ήταν πλαγιομετωπική και δεν έχουν διευκρινιστεί οι ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΧanthiPress.gr η νεαρή κοπέλα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Ξάνθης με ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Αβδήρων και έφερε αμφιμηριαίο κάταγμα καθώς και τριπλό κάταγμα στην αυχενική μοίρα ενώ παρουσίασε και πνευμονοθώρακα.

Οι γιατροί του Νοσοκομείου της Ξάνθης αντιμετώπισαν άμεσα το περιστατικό, διασωλήνωσαν άμεσα την άτυχη κοπέλα. Εγχειρίστηκε από ορθοπεδικούς και από γενικούς χειρούργους.

Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Ξάνθης και δίνει μάχη για να αποφύγει πιο δυσάρεστες καταστάσεις. Τα αίτια του ατυχήματος διερευνoύν οι υπηρεσίες της ΑΔ Ξάνθης

 
Πηγή:  http://www.xanthipress.gr/