Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Δικαίωση της ένωσης συνοριακών φυλάκων για την ιατρική περίθαλψη των μελών της

Εγκρίθηκε πίστωση
ύψους 200.000 ευρώ
για την καταβολή τακτικής
χρηματοδότησης του ΟΠΑΔ

        ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ


Πρώτοι, σαν Ένωση, αποστείλαμε στον ΟΠΑΔ εξώδικο διαμαρτυρόμενοι και ταυτόχρονα κάνοντας γνωστό στον Οργανισμό Ασφάλισής μας ότι θα προβούμε στα απαραίτητα εκείνα μέτρα, που μας δίνει ο Νόμος, προκειμένου να αρθεί η αδικία που συντελείτε κατά μας. Σας παραθέτουμε λοιπόν προς ενημέρωση, άρθρο δημοσιευμένο στον ιστότοπο Police.net που αφόρα εξελίξεις πάνω στο συγκεκριμένο θέμα:


Εγκρίθηκε πίστωση 200.000 για την καταβολή τακτικής χρηματοδότησης του ΟΠΑΔ

Δημοσιευμένο στο : PoliceNET

Παρασκευή, 09 Δεκέμβριος 2011

Σε πολλές περιοχές της Χώρας οι Ιατρικοί Σύλλογοι έχουν παύσει την συνεργασία Ιατρών με τον ΟΠΑΔ με αναστολή της εκτέλεσης των συμβάσεων, αφήνοντας στο έλεος όλους τους ασφαλισμένους Δημοσίου. Οι αστυνομικοί ήταν αναγκασμένοι θα πληρώνουν κανονικά όλες τις επισκέψεις σε Ιατρεία και όλες τις εξετάσεις που πραγματοποιούσαν.

Αυτό προκάλεσε διαμαρτυρίες. Η Ένωση των Συνοριακών Φυλάκων Έβρου έχει ήδη καταθέσει εξώδικο εναντίων του ΟΠΑΔ, ενώ ανάλογη καταγγελία προς τον Πρόεδρο του Ο.Π.Α.Δ. έγινε και από την ΠΟΑΣΥ.

Ας ελπίσουμε ότι τουλάχιστον προσωρινά θα εκλείψουν τα προβλήματα αφού από τον Υπουργό Εργασίας κ.ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗ εγκρίθηκε πίστωση ύψους διακοσίων εκατομμυρίων ευρώ (200.000.000) για την καταβολή τακτικής χρηματοδότησης του ΟΠΑΔ για την κάλυψη των αναγκών περίθαλψης των ασφαλισμένων του για το μήνα Νοέμβριο 2011.



Σαν Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Έβρου, θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες και θα παρακολουθούμε το θέμα αυτό αλλά και κάθε άλλο που συνιστά άδικη στάση κατά των μελών μας.

.