Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Επιτυχίες για το TaeKwonDo στην Κομοτηνή

Στο 3ο Πανευρωπαϊκό
Πρωτάθλημα Παγκρατίου
Αθλήματος στην Νάπολη
της Ιταλίας συμμετείχε ο
Αθλητικός Όμιλος Κομοτηνής

    ΜΑΘΕΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Στο 3ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παγκρατίου Αθλήματος στην Νάπολη της Ιταλίας (υπό την αιγίδα της Ιταλικής και Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Παγκρατίου Αθλήματος) συμμετείχε ο Αθλητικός Όμιλος Γυμναστικής TAE KWO DO Κομοτηνής το Σαββατοκύριακο 26-27 Νοεμβρίου 2011.


Ο Αθλητικός Όμιλος Γυμναστικής εκπροσωπήθηκε από τους αθλητές του, οι οποίοι είναι και μέλη της Εθνικής Ελλάδος Παγκρατίου αθλήματος, Εμμανουήλ Μαστροπαύλο και Χρήστο Ελευθεράκη, οι οποίοι και διακρίθηκαν στους αγώνες κατακτώντας την 3η θέση και τη 2η θέση αντιστοίχως στην κατηγορία αντρών και εφήβων. Την αποστολή των Κομοτηναίων αθλητών συνόδευσαν ο προπονητής του συλλόγου Κωνσταντίνος Ζαφειριάδης, ο πρόεδρος του συλλόγου Γεώργιος Μαστροπαύλος και ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Αθανάσιος Ελευθεράκης.

Οι δύο νεαροί Κομοτηναίοι αθλητές, έκαναν τα μέλη και τη διοίκηση του συλλόγου για μία ακόμη φορά υπερήφανους ανυψώνοντας την χώρα μας αλλά και την πόλη μας στα ψηλότερα βάθρα των νικητών σε ένα Πανευρωπαϊκό Αθλητικό γεγονός, αποδεικνύοντας ότι ακόμα και από μία παραμεθόριο περιοχή, όπως η πόλη της Κομοτηνής, με σωστή δουλειά, επιμονή και θέληση είναι εφικτή η διάκριση και η αναγνώριση των προσπαθειών των αθλητών.

Το Δ.Σ. του Αθλητικού Ομίλου Γυμναστικής ευχαριστεί θερμά τους αθλητές αλλά και την ψυχή της ομάδας τον προπονητή κ. Κωνσταντίνο Ζαφειριάδη για τις διακρίσεις αυτές και ευελπιστεί ότι στο μέλλον και άλλοι αθλητές του συλλόγου θα καταφέρουν να έχουν τέτοιες υψηλές διακρίσεις κάνοντας όλους τους Ροδοπίτες υπερήφανους.

 
Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/