Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Επίσκεψη Γιαννακίδη στο ειδικό σχολείο Κομοτηνής

Το Ειδικό Σχολείο Κομοτηνής αλλά και τον συστεγαζόμενο Σύλλογο Μέριμνας Παιδιών με Νοητική Στέρηση «Άγιοι Θεόδωροι», επισκέφθηκε ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ

     ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ
Το Ειδικό Σχολείο Κομοτηνής αλλά και τον συστεγαζόμενο Σύλλογο Μέριμνας Παιδιών με Νοητική Στέρηση «Άγιοι Θεόδωροι», επισκέφθηκε ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ Άρης Γιαννακίδης το πρωί της Τετάρτης 21 Δεκεμβρίου 2011.

Ο κ. Γιαννακίδης έγινε δεκτός από τα παιδιά, το προσωπικό και τους εθελοντές με εκδηλώσεις χαράς. Κατά την διάρκεια της επίσκεψης οι μαθητές έψαλλαν τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα στον Περιφερειάρχη, του έδειξαν τα χειροτεχνήματα και τις ζωγραφιές τους, φωτογραφήθηκαν μαζί του και δέχθηκαν με μεγάλη ευχαρίστηση τα κεράσματα.

Μετά την επίσκεψη ο κ. Περιφερειάρχης τόνισε πως «όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, πέραν από την σημειολογία της επίσκεψης, θεωρώ ότι είναι και μια κατάθεση ψυχής που βρίσκομαι πλέον και με τα παιδιά του Ειδικού Σχολείου Κομοτηνής και με του Συλλόγου “Άγιοι Θεόδωροι”. Θέλω να δηλώσω την εξαιρετική δουλειά που γίνεται και από τους δασκάλους και από το ΔΣ και την εξαιρετική συνεργασία που έχουμε τόσα χρόνια».

Συνεχίζοντας ο κ. Γιαννακίδης ανέφερε πως «είναι τα παιδιά με το δικό τους πρόσταγμα ζωής, με την δικιά τους ελπίδα και με την δική τους αισιοδοξία. Είναι τα παιδιά που πρέπει να αγκαλιάσει όλη η κοινωνία. Είναι τα δικά μας παιδιά».

Τέλος ευχήθηκε για τις γιορτές και δήλωσε πως η συγκεκριμένη προσπάθεια, θα βρει την Περιφέρεια ΑΜ-Θ αρωγό.

.