Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Ματς της χρονιάς απόψε στα Πεύκα για τον ΓΑΣ Κομοτηνή

Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι
δίνει στις 6.00 το απόγευμα 
η ομάδα της Θράκης,  
κυνηγώντας τη δεύτερη
εκτός έδρας νίκη της

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι δίνει την Κυριακή ο ΓΑΣ Κομοτηνή, απέναντι στη Δόξα Πεύκων στις 18:00. Η ομάδα του Θανάση Χατζηνικολάου κυνηγά τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη ενώ προέρχεται από νίκη και πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στους Τιτάνες Δράμας. Μπορεί να είναι νωρίς για να χαρακτηρίζουμε κάποιες αναμετρήσεις, ως ¨το παιχνίδι της χρονιάς¨, ωστόσο η αλήθεια είναι πως σε περίπτωση ήττας ο ΓΑΣ χάνει πολύτιμο έδαφος για την άνοδο.

Σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας η ομάδα προπονήθηκε πολύ δυνατά, καθώς άπαντες έχουν αντιληφθεί την κρισιμότητα της αναμέτρησης και έχουν υποσχεθεί πως θα τα δώσουν όλα στη Θεσσαλονίκη για να επιστρέψουν με το ροζ φύλλο αγώνα. Όπως γράφτηκε και μέσα στην εβδομάδα, πρν την πρώτη προπόνηση τον λόγο πήρε και ο έφορος του ανδρικού τμήματος και ψυχή του συλλόγου Θανάσης Καλαμάτας, ο οποίος ζήτησε από τους αθλητές να δείξουν στο παρκέ το καλύτερο τους πρόσωπο.
Τα προβλήματα είναι γνωστά, καθώς ο Χατζηνικολάου δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Παρατσουκίδη, Βελή, Χατζημεμέτογλου , ωστόσο όλοι οι υπόλοιποι είναι ετοιμοπόλεμοι και προπάντων αποφασισμένοι για την μεγάλη νίκη, που θα βάλει ξανά τον ΓΑΣ γερά στο κόλπο της ανόδου.


Η επόμενη αγωνιστική (15/01):

Δόξα Πεύκων - ΓΑΣ Κομοτηνή

Αργοναύτης - Ελευθερούπολη

Ιωνικός Ιωνίας - Μαντουλίδης

Μέγας Αλέξανδρος - Πευκοχώρι

Ορφέας Ν. Σκοπού - Απόλλων Καλ



Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/