Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Ντέρμπι ανόδου για το χάντμπολ της Αλεξανδρούπολης

Με ένα σπουδαίο παιχνίδι συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής Ανδρών με την τέταρτη αγωνιστική, καθώς η ομάδα των Κυκλώπων  υποδέχε-ται στις 4.00μμ τον Δία Πολίχνης
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ


Με ένα σπουδαίο παιχνίδι στην Αλεξανδρούπολη συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής Ανδρών με την τέταρτη αγωνιστική. Η ομάδα των Κυκλώπων που μέχρι στιγμής πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις, την Κυριακή στις 4μμ υποδέχεται τον Δία Πολίχνης. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα σημαντικό παιχνίδι με τους Κύκλωπες να θέλουν τη νίκη για να παραμείνουν στην πρώτη θέση του ομίλου.

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μια ομάδα που πρωταγωνιστεί στην κατηγορία τα τελευταία χρόνια. Ο αγώνας είναι ορόσημο για εμάς. Αν νικήσουμε θα έχουμε τον πρώτο λόγο για τη διεκδίκηση ακόμη και της ανόδου στην Α2 εθνική κατηγορία. Καλούμε όλο τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και να στηρίξει την προσπάθειά μας» δήλωσε ο προπονητής των Κυκλώπων Ηλίας Παπαχρήστου.


Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής:

ΚΥΚΛΩΠΕΣ ΑΛΕΞ/ΛΗΣ-ΔΙΑΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ

Μ.Γ.Σ. ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ-ΜΙΛΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ



Αρχίζουν και οι γυναίκες

Ξεκινάει το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής γυναικών το Σαββατοκύριακο 14-15/01/12, με την ομάδα των Κυκλώπων Αλεξανδρούπολης να έχει ρεπό. Οι άλλοι αγώνες είναι οι εξής : Α. Ο Ακρίτες Νευροκοποίου 2005 - Α. Ο. Προσοτσάνης Δράμας (14.01.,18.00), Μ. Γ. Σ. Πανσερραικός - ΟΛ. Α. Δράμας (15.01.,15.00).


Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/