Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Έκοψε βασιλόπιτα ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρησης Θράκης

Πραγματοποιήθγε
η εκδήλωση σε γνωστή
ταβέρνα της Κομοτηνής

ΠΟΙΟΣ ΚΕΡΔΙΣΕ
ΤΟ ΦΛΟΥΡΙ;


Για ακόμα μια χρονιά πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Κοπή της Βασιλόπιτας του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Θράκης σε γνωστή ταβέρνα της Κομοτηνής. Παρόντες ήταν όλοι οι διαιτητές του Συνδέσμου, οι οποίοι πέρασαν ένα ευχάριστο τρίωρο , συζήτησαν όλα τα προβλήματα που τους απασχολούν και παράλληλα έγινε και σύσφιξη των σχέσεων ανάμεσα στα μέλη του Συνδέσμου.

Παράλληλα εκεί βρέθηκαν και ο προπονητής της ΑΕ Κομοτηνής Στέφανος Βουτσάς μαζί με τον Έφορο του ανδρικού τμήματος κό Γεωργαντά και τον αθλητή Σοφρώνη Παπουή. Μάλιστα ο Στέφανος Βουτσάς τιμήθηκε από τον σύνδεσμο για την πολυτετή προσφορά του στον χώρο του μπάσκετ της Θράκης. Παράλληλα τιμήθηκε και ο Φώτης Γκέκας, ο οποίος έγινε φέτος Εθνικός Διαιτητής,ωστόσο λόγω σπουδών (μεταπτυχιακό στην Ορεστιάδα) αποχώρησε από την Ορεστιάδα. Επιπροσθέτως δόθηκε αναμνηστικό λάβαρο στους κυρίους Παπουή και Γεωργαντά, της ΑΕ Κομοτηνής, αλλά και στον καταστηματάρχης της ταβέρνας κύριο Καπετανίδη.

Πριν την κοπή της βασιλόπιτας , μίλησε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Δημήτρης Μιχέλης , ο οποίος ανέλυσε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι διαιτητές, ζήτησε την στήριξη όλων έτσι ώστε να αντέξουν στις δυσκολίες που παρουσιάζονται και φάνηκε αισιόδοξος ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Για την ιστορία το φλουρί έτυχε στην Νατάσσα Τσακιράκη, η οποία θα επιλέξει ένα από τα τρία ταξίδια του Συνδέσμου στην Κωνσταντινούπολη για αγώνες της Ευρωλίγκα τον Φεβρουάριο ΔΩΡΕΑΝ!


 
 
Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/