Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Πώς έγινε η μεγάλη κλοπή έξω από την Alpha Bank της Ξάνθης

Περισσότερες λεπτομέρειες για την κλοπή των 38.000 ευρώ που προβληματίζει από προχθές τις αστυνομικές αρχές της πόλης
   ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του XanthiPress.gr , οι δύο άγνωστοι δράστες της κλοπής στην Alpha Bank, περίμεναν έξω από την Τράπεζα τον άτυχο υπάλληλο.

Αυτός μετά την έξοδό του από την Τράπεζα έβαλε σε φάκελο – προφανώς για να μην κινεί υποψίες- τα χρήματα και τα έκρυψε μέσα στο αυτοκίνητο ενώ ακολούθως κατευθύνθηκε πεζός σε άλλη εργασία. Αμέσως μόλις αναχώρησε οι δύο κλέφτες έσπευσαν στο αυτοκίνητο έσπασαν το τζάμι και πήρα τα χρήματα.

Τη σκηνή παρακολούθησε μια κάτοικος της περιοχής από το σπίτι της, ακριβώς απέναντι από την Alpha Τράπεζα της Οδού Λευκίππου, όπου ήταν παρκαρισμένο το όχημα. Άμεσα ειδοποίησε την Αστυνομία αλλά οι δύο επιτήδειοι πρόλαβαν να διαφύγουν σε μερικά δευτερόλεπτα και πριν την επέμβαση της Αστυνομίας.

Αστυνομικές πηγές εκτιμούν ότι οι δύο δράστες παρακολουθούσαν –ίσως και από νωρίς- τον υπάλληλο τοπικής επιχείρησης και ήταν αποφασισμένοι για την κλοπή, καθώς μόλις αυτός απομακρύνθηκε από την Τράπεζα όρμηξαν στο αυτοκίνητο και πήραν το ποσό των 38.000 ευρώ συνολικά που προοριζόταν για μισθοδοσία προσωπικού. O υπάλληλος δεν έκανε κάτι διαφορετικό από ό,τι συνήθως όταν έχει ανάλογες συναλλαγές με τις Τράπεζες.

 
Πηγή:  http://www.xanthipress.gr/