Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Σύσκεψη στην Κομοτηνή για τα πλημμυρικά φαινόμενα του Έβρου παρουσία του ΓΓ Υποδομών

Μάθετε  ποιος έκανε την εξής απίστευτη δήλωση: «Αυτή η χρονιά θα είναι πολύ δύσκολη. Η ΠΕ Έβρου είναι τελείως ανοχύρωτη και όλος ο προγραμματισμός αφορά κυρίως την επόμενη χρονιά»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ



Στην αίθουσα συσκέψεων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, στην Κομοτηνή πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012 σύσκεψη με αντικείμενο τα σοβαρά πλημμυρικά φαινόμενα που έπληξαν τον Έβρο εξαιτίας των όγκων νερού που προήλθαν από φράγματα της Βουλγαρίας.

Παρών στην συνάντηση ήταν ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Έργων του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Ιωάννης Οικονομίδης, ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης Άρης Γιαννακίδης, οι Αντιπεριφερειαρχές Γωγώ Νικολάου και Γιώργος Ούστογλου, οι Δήμαρχοι Αλεξανδρούπολης Ευάγγελος Λαμπάκης, Διδυμοτείχου Παρασκευάς Πατσουρίδης, Σουφλίου Ευάγγελος Πουλιλιός, Ορεστιάδας Δημήτρης Μουζάς, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες της ΠΑΜ-Θ και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο κ. Γιαννακίδης τόνισε πως «αυτή η χρονιά θα είναι πολύ δύσκολη. Η ΠΕ Έβρου είναι τελείως ανοχύρωτη και όλος ο προγραμματισμός αφορά κυρίως την επόμενη χρονιά».
 
.