Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Θρίαμβοι για Σουφλί και Χιλή στην Δ' Εθνική

Μεγάλες νίκες για τις δύο ομάδες του Έβρου στα θρακιώτικα ντέρμπι απέναντι σε Ελπίδα Σαπών και Πόντιους Ευμοίρου αντίστοιχα. Εχασε ο Ορφέας Ξάνθης, βαθμοί χωρίς αγώνα για τα Αρριανά


      ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ




Ολοκληρώθηκε η 9η αγωνιστική του 1ου ομίλου, με τον Έβρο Σουφλίου να παίρνει τη νίκη 1-0 επί της Ελπίδας Σαππών, ενώ στις ήττες επέστρεψε η Καβάλα, η οποία παρά τη μεταγραφική ενίσχυση, έχασε με 2-0 από τον Ορφέα Ελευθερούπολης.

Μόνος πρώτος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα παρέμεινε ο Εθνικός Σιδηροκάστρου, καθώς επικράτησε με ευκολία της ΑΕ Πιερέων στην έδρα της, με 4-0.

«Καρφωμένη» στις τελευταίες θέσεις έμεινε η ΑΕ Ποντίων Ευμοίρου, η οποία ηττήθηκε στην έδρα της από την ΑΕ Νέας Χιλής με 2-1, ενώ τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα πέτυχε η Προσοτσάνη, η οποία νίκησε με σχετική ευκολία τον Μέγα Αλέξανδρο Νέας Ζίχνης και εντυπωσίασε με το 3-0.

Δεύτερος, αλλά κοντά στην πρώτη θέση βρίσκεται ο Άρης Ακροποτάμου μετά τη νίκη 3-1 επί του Ορφέα Ξάνθης, ενώ εύκολη νίκη στα χαρτιά και τους τρεις βαθμούς πήρε ο Αετός Αρριανών.


Έβρος Σουφλίου - Ελπίδα Σαπών   1-0

Ορφέας Ελευθερούπολης - Α.Ο. Καβάλας  2-0

Α.Ε. Ποντίων Ευμοίρου - Α.Ε. Ν. Χηλής   1-2

Γ.Σ. Προσοτσάνης - Μ.Αλέξανδρος Ν. Ζίχνης  3-0

Άρης Ακροπόταμου - Ορφέας Ξάνθης  3-1

Α. Ε. Πιερέων 2004 - Εθνικός Σιδηροκάστρου   0-4

Αετός Αρριανών - ΑΕ Αμπελοκήπων Δράμας  3-0 α.α.

.