Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Ταξιδάκι αναψυχής στο Φαλακρό για τους δημοσιογράφους της ΑΜ-Θ με χρήματα της Περιφέρειας

Πήγαν εκεί για να γνωρίσουν το χιονοδρομικό κεντρο και να κόψουν την βασιλόπιτα

ΠΟΙΟΙ ΘΡΑΚΙΩΤΕΣ
ΚΕΡΔΙΣΑΝ (ΚΑΙ)
ΤΑ ΤΡΙΑ ΦΛΟΥΡΙΑ;

Στα πλαίσια της επαναλειτουργίας ενός από τους σπουδαιότερους χειμερινούς προορισμούς της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, του Χιονοδρομικού Κέντρου του όρους Φαλακρού Δράμας, η Επιτροπή Τουρισμού Πολιτισμού της Περιφέρεια ΑΜ-Θ συνεδρίασε στο σαλέ του Χιονοδρομικού για την λήψη αποφάσεων σε μία σειρά θεμάτων.

Σε αυτήν παρέστη και ο Περιφερειάρχης Άρης Γιαννακίδης ο οποίος στον χαιρετισμό του τόνισε πως πρέπει να αναδείξουν ένα σύμβολο, περιφερειακής ανάπτυξης όπως το Χιονοδρομικό Κέντρο Φαλακρού, ενώ παράλληλα σημείωσε δε πως δεν υπάρχουν γεωγραφικά όρια στην Περιφέρεια και παρότι η περιφερειακή συνείδηση ήταν δύσκολη υπόθεση στο παρελθόν σήμερα είναι μία πραγματικότητα χάρην στην προσπάθεια όλων.

Τέλος ανακοίνωσε πως θα φτιάξουν όλες τις απαραίτητες υποδομές στο χιονοδρομικό ώστε να καταστεί ανταγωνιστικό και αναγνωρίσιμο πανελλαδικά.

Στο Χιονοδρομικό Κέντρο του Φαλακρού το παρών έδωσαν και εκπρόσωποι των ΜΜΕ απ’ όλη την Περιφέρεια, οι οποίοι ξεναγήθηκαν στο Κέντρο, ενώ στη συνέχεια γευμάτισαν στον Βώλακα, όπου ο πρόεδρος του Χιονοδρομικού Κέντρο Στέλιος Παπαδόπουλος έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα των δημοσιογράφων.

Στην βασιλόπιτα που κόπηκε στο Βώλακα για τους δημοσιογράφους της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, τα φλουριά ήταν τρία και οι τυχεροί που τα βρήκαν, κέρδισαν ένα σαββατοκύριακο για 2 άτομα σε ξενοδοχείο της περιοχής! Την τιμητική τους είχαν η Ξάνθη και ο Έβρος.


Οι τυχεροί ήταν οι Μαρία Δαληκριάδου από την XanthiNews, η Χαριτίνη Λέτσα από την Θράκη Press και ο Παναγιώτης Τσοχλιάς από το Ραδιόφωνο του Sferikos!!!

Κι αν τα τυχερά κορίτσια, έχουν συντροφιά, και έχουν κανονίσει ήδη για το σαββατοκύριακο, ο Παναγιώτης Τσοχλιάς, αμετανόητος εργένης, κρατάει ως επτασφράγιστο μυστικό … το όνομα της γυναίκας, η οποία θα τον συνοδέψει στον μαγευτικό αυτό προορισμό!!!

Η Piazza όμως γνωρίζει το όνομα αυτής, αλλά σεβόμενη την μυστικότητα της «υπόθεσης» δεν μαρτυρά ονόματα! Όχι για πολύ ακόμα όμως! Υπομονή λίγες ημέρες…
 
 
Πηγή:  http://piazzadelpopolo.blogspot.com/