Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Η πρώτη κοινή φωτό της Πηγής Δεβετζή με το νέο αγαπημένο της

Τους τσάκωσε ο φωτογραφικός φακός πριν κάνουν σκι πριν λίγες ημέρες στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας, ενώ η Πηγή μίλησε και για σχέδια... γάμου

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Την πιο όμορφη περίοδο της κοινής τους ζωής δείχνουν να διανύουν η Πηγή Δεβετζή και ο Κώστας Θεοδώρου οι οποίοι βρέθηκαν πριν από λίγες μέρες σε έναν αγαπημένο χειμερινό προορισμό της χώρας μας, τα 3-5 πηγάδια.


Το ζευγάρι που ζει μόνιμα στην Αλεξανδρούπολη απ' όπου κατάγεται η Πηγή αλλά και έχει εγκατασταθεί μόνιμα ο αγαπημένος της μιας και είναι παίκτης της ομάδας χάντμπολ «Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης» είπε να ευχαριστηθεί το λευκό τοπίο και τα παιχνίδια με το χιόνι και βρέθηκε εκεί, όπου τους απαθανάτισε ο φακός του περιοδικό Ciao.

Ευτυχισμένοι, χαλαροί και κάνοντας το αγαπημένο τους άθλημα, που είναι το σκι, οι δυο τους έδειξαν να απολαμβάνουν την κάθε τους στιγμή στα χιόνια, κάτι που αποτυπώνεται και στις φωτογραφίες

Άλλωσε, η Πηγή είναι ερωτευμένη με τον Κώστα Θεοδώρου και περνά καλά, δεν την ενοχλεί η διαφορά ηλικίας ενώ σκέφτεται και το ενδεχόμενο γάμου.


Πρόσφατα μάλιστα άνοιξε τα χαρτιά της σε καθημερινή εφημερίδα. «Γνωριστήκαμε και είδα κάποια πράγματα πολύ ενδιαφέροντα επάνω του. Είναι ένα παιδί με ήθος και πολύ καλούς τρόπους. Έχουμε μεταξύ μας καλή χημεία και περνάμε τέλεια», ομολογεί και συνεχίζει: «Για εμένα η ηλικία δεν παίζει κανένα ρόλο. Πράγματι, είναι μικρότερός μου ο Κώστας, αλλά δεν είναι τόσο μικρός όσο τον παρουσιάζουν».

Όσο για το θέμα του γάμου; Διαβάστε τι απαντά: «Σκέφτομαι τον γάμο… γιατί όχι; Πολιτικούς γάμους μπορούμε να κάνουμε όσους θέλουμε, εξάλλου θρησκευτικό γάμο δεν έχω κάνει ακόμη».

.