Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Φρίκη: Δολοφόνησαν δύο ανήλικα από την Ξάνθη και πέταξαν σε... ρέμα τα πτώματά τους για να μην βρεθούν

Φρικτό έγκλημα με θύματα ένα αγόρι και ένα κορίτσι ηλικίας 15 και 16 χρόνων, που είχαν εξαφανιστεί από χωριό της Ξάνθης, αποκαλύφθηκε σε μπάζα, δίπλα σε ρέμα στη θέση Αμπέλια του χωριού Ανάληψη της Θεσσαλονίκης
     ΜΑΘΕΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Φρικτό έγκλημα με θύματα δύο εφήβους, ηλικίας 15 και 16 χρόνων, που είχαν εξαφανιστεί από χωριό της Ξάνθης, αποκαλύφθηκε σε μπάζα, δίπλα σε ρέμα στη θέση Αμπέλια του χωριού Ανάληψη της Θεσσαλονίκης.

Η Αστυνομία βρίσκεται μπροστά σε ένα αποτρόπαιο έγκλημα και πυκνό μυστήριο καλύπτει το φονικό των δύο εφήβων, που όπως φαίνεται έχασαν τη ζωή τους με άγριο τρόπο. Ο δράστης ή οι δράστες τους χτύπησαν με σκεπάρνι στο κεφάλι και πέταξαν τις σορούς τους στο ρέμα, με αποτέλεσμα αυτή της 15χρονης κοπέλας να φαγωθεί από τα σκυλιά και άλλα ζώα. Οσο για το πτώμα του 16χρονου εφήβου, βρέθηκε σε κατάσταση προχωρημένης σήψης και η αναγνώρισή τους έγινε με εξετάσεις DNA.

Οι δύο έφηβοι, που ήταν φίλοι και έκαναν στενή παρέα, χάθηκαν από τα σπίτια τους και η εξαφάνισή τους δηλώθηκε από τους δικούς τους πριν από περίπου έναν μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα Ανω Πόλης της Θεσσαλονίκης.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης αναζητούν τον δολοφόνο ή τους δολοφόνους, καθώς και τα κίνητρα που οδήγησαν σε αυτήν την άγρια διπλή δολοφονία δύο νέων παιδιών, χωρίς ωστόσο να έχουν βρει ακόμη κάποια άκρη.

Το πτώμα του αγοριού και η σορός του κοριτσιού, από την οποία έμεινε μόνον ο σκελετός, εντοπίστηκαν από έναν κάτοικο της Ανάληψης, ο οποίος πήγε στο ρέμα, που έχει μετατραπεί σε σκουπιδότοπο, για να μαζέψει υλικά για μια περίφραξη. Σήκωσε μια μεγάλη λαμαρίνα και έπαθε σοκ όταν αντίκρισε το αποτρόπαιο θέαμα. Αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία και η νεκροψία που έγινε χθες έδειξε πως οι δύο ανήλικοι είχαν δολοφονηθεί άγρια και οι σοροί τους πετάχτηκαν εκεί για να μην εντοπιστούν.

 
Πηγή:  http://www.ethnos.gr/