Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Αποκλειστικό: Γέννησε η Βίκυ Τζότζολα!!!

Ο πελαργός έφερε σήμερα
στην Ορεστιαδίτισσα πρώην
εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ
το πρώτο της παιδάκι και
έτσι πλέη σε πελάγη ευτυχίας

               ΑΓΟΡΙ Ή ΚΟΡΙΤΣΙ;

Μαμά έγινε σήμερα η πρώην αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Βασιλική Τζότζολα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο πριν το μεσημέρι  εισήλθε στο αθηναϊκό μαιευτήριο Λητώ και γέννησε περίπου στις 4.00 το απόγευμα με φυσιολογικό τοκετό ένα υγιέστατο αγοράκι. Το μωράκι μάλιστα ήταν... παίδαρος, αφού ζυγίστηκε 4 κιλά!!!


Η Τζότζολα είχε αποκαλύψει στην ΔΕΘ ότι βρίσκετα σε... ενδιαφέρουσα, ωστόσο καθημερινά φρόντιζε να πηγαίνει στα γραφεία της ΝΔ στην Ρηγίλλης.

Τότε όλοι αναρωτιώντουσαν αν θα προλάβαινε να γεννήσει πριν ή μετά τις εκλογές. Τελικά γέννησε πριν από αυτές, αλλά αν δεν πάρει παράταση ο βίος της κυβέρνησης Παπαδήμου, δύσκολα θα μπορέσει να κάνει ικανοποιητική προεκλογική εκστρατεία.

Υπενθυμίζεται ότι η Βασιλική Τζότζολα, Βίκυ για τους φίλους της στην Ορεστιάδα, αρχικά είχε σκοπό να πολιτευτεί στον Έβρο, τελικά όμως αποφασίστηκε να δοκιμάσει την τύχη της στην Β' Αθηνών ώστε να μην συμπέσει με τον Άκη Γεροντόπουλο.

Δεν θα κάνει λοιπόν προεκλογική εκστρατεία, αλλά δεν την χαλάει καθόλου. Σήμερα δέχτηκε το ομορφότερο δώρο. Από μας, κάθε ευχή ο νεογέννητος να είναι γερός και χαμογελαστός, όπως η μαμά του...

.