Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

"Tαραχή" στο βόλεϊ της Αλεξανδρούπολης εξαιτίας της στάσης του ερασιτέχνη Εθνικού;

Πρόσφατα ο πρόεδρος του ερασιτέχνη πήρε τα λεφτά από τα Χρυσωρυχεία και δεν έδωσε το μερίδιο στο τμήμα βόλει που τα διαφημίζει! 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ
ΤΟ VOLLEYNEWS,
ΣΤΟ ΟΠΟΙΟΗ ΕΙΔΗΣΗ
ΕΙΝΑΙ.. ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ!



Ταραχή στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης επειδή ο ερασιτέχνης δεν δίνει τα λεφτά που δικαιούται το ΤΑΑ...

Πρόσφατα ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Χάρης Καρυωτάκης πήρε τα λεφτά από τα Χρυσωρυχεία και δεν έδωσε το μερίδιο που αναλογεί στο τμήμα βόλει που διαφημίζει την επιχείρηση.

Να σημειωθεί ότι το βόλει ανδρών είναι η ναυαρχίδα του Εθνικού , αλλά παρόλα αυτά θα πάρει μόλις το 40% των χρημάτων, τα οποία δεν είδε ακόμη.


Στην Αλεξανδρούπολη βράζουν κατά του Καρυωτάκη.


ΥΓ: Μετά την Καλαμαριά, και στον Εθνικό ο Eρασιτέχνης δεν βοηθάει το τμήμα βόλει. Μήπως πρέπει επιτέλους να ανεξαρτητοποιηθούν τα τμήματα βόλει, αφού έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει επιχορήγηση; Η ΕΣΑΠ ασχολείται με το φλέγον θέμα ή θα αφήσει και τον Εθνικό στα ... νύχια του Ερασιτέχνη; Αξίζει να σημειωθεί η σημαντική βοήθεια που προσφέρει ο Δήμαρχος Ευάγγελος Λαμπάκης στο τμήμα βόλει.


Ο τεχνικός διευθυντής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Θανάσης Μουστακίδης δήλωσε:


"Οι παίκτες δεν προπονήθηκαν τη Δευτέρα λόγω ψύχους. Η θερμοκρασία ήταν μείον δέκα βαθμοί και δεν ήταν δυνατόν να γίνει προπόνηση. Τα προβλήματα που υπάρχουν μεταξύ ερασιτέχνη και ΤΑΑ θα επιλυθούν σύντομα. Κατά τα άλλα δεν υπάρχει κίνδυνος να μην αγωνισθεί ο Εθνικός με τον Ηρακλή. Η ομάδα θα είναι ετοιμοπόλεμη"


Πηγή:  http://www.volleynews.gr/