Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Η αποστολή της Ξάνθης για το αυριανό ματς με τον Παναθηναϊκό

Με τις γνωστές απουσίες
θα παραταχθεί η ομάδα
της Θράκης στο ΟΑΚΑ

      ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Με τις γνωστές απουσίες των Σπύρου Βάλλα και Ρικάρντο Ντάνι θα παραταχθεί η Ξάνθη στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό.
Οι δύο ποδοσφαιριστές της Ξάνθης είναι τιμωρημένοι και δεν υπολογίζονται από τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Την 19μελή αποστολή αποτελούν οι Βιβιανί, Μπέρτος Μπαξεβανίδης, Εντιμάρ, Πόι, Νταρμπιόν, Σουάνης, Μαρκόφσκι, Μαρσελίνιο, Πλατέλλας, Βασιλακάκης, Βλαχοδήμος, Σταθάκης, Μάνταλος, Φλίσκας, Κομεσίδης, Λυμπερόπουλος, Καζάκης και Στάσιακ.

Η προπόνηση της Παρασκευής περιελάμβανε πολλές ασκήσεις τακτικής και το ευχάριστο είναι ότι δεν προέκυψε κάποιο νέο απρόοπτο. Ο Μάρκο Μαρκόφσκι έβγαλε ξανά όλο το πρόγραμμα χωρίς ενοχλήσεις και πλέον θεωρείται ως σχεδόν βέβαιο ότι θα πάρει θέση στο αρχικό σχήμα της Ξάνθης στο δύσκολο ματς με τον Παναθηναϊκό. Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο ποιοι θα καλύψουν τις θέσεις στο κέντρο της άμυνας και στη μεσαία γραμμή δεδομένου ότι θα απουσιάσουν οι Βάλλας και Ντάνι λόγω τιμωρίας.

Τις θέσεις των δύο στόπερ διεκδικούν ουσιαστικά τρεις παίκτες (Κομεσίδης, Σταθάκης και Στάσιακ), ενώ εκτός απροόπτου, ως αμυντικοί μέσοι θα παίξουν οι Φλίσκας και Βασιλακάκης και μπροστά τους θα αγωνιστεί ο Μάνταλος. Υποψηφιότητα για μια θέση στην ενδεκάδα, βέβαια, θέτει και ο Νταρμπιόν.

Τέλος, ο Βλάσης Καζάκης είχε την ονομαστική του εορτή το Σάββατο (11/02) και δέχθηκε τις ευχές των συμπαικτών του και του προπονητικού τιμ.


.