Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Εκστρατεία συγκέντρωσης ρουχισμού σε Κομοτηνή, Ξάνθη, Ορεστιάδα και Αλεξανδρούπολη

Από τον Σκάι σε
συνεργασία με τις
κατά τόπους μητροπόλεις

             ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ;


Οι Μητροπόλεις της Ελλάδος, ο ΣΚΑΪ και οι συνεργαζόμενοι ραδιοφωνικοί σταθμοί πραγματοποιούν εκστρατεία συλλογής ειδών ρουχισμού και κλινοσκεπασμάτων, ώστε να βοηθηθούν οι συνάνθρωποί μας που το έχουν ανάγκη.

Η εκστρατεία θα ξεκινήσει την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012 από τα βόρεια της χώρας, που λόγω της κακοκαιρίας, μαστίζεται περισσότερο και θα συνεχισθεί στην υπόλοιπη Ελλάδα τις επόμενες εβδομάδες.

Καλούνται όσοι επιθυμούν και μπορούν, να προσφέρουν: κλινοσκεπάσματα ( κουβέρτες, παπλώματα, sleeping bags) καθώς και ρουχισμό, (παλτό, μπουφάν, ζεστά ρούχα για ενήλικες και παιδιά, κλπ.) σε άριστη κατάσταση.

Τα είδη που θα προσφέρουμε πρέπει να είναι καθαρά, σιδερωμένα, μέσα σε σακούλες, έτοιμα για χρήση, έτσι όπως αξίζει να δοθούν στους συνανθρώπους μας.

Στην πρώτη δράση που θα γίνει την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, από τις 10 το πρωί μέχρι τη μία το μεσημέρι, λαμβάνουν μέρος σε εκκλησίες των παρακάτω πόλεων: Αλεξανδρούπολη, Ορεστιάδα, Διδυμότειχο, Κομοτηνή, Ξάνθη, Δράμα, Καβάλα, Σέρρες, Σιδηρόκαστρο, Νέα Ζίχνη, Κιλκίς, Πολύκαστρο, Γουμένισσα, Έδεσσα, Γιαννιτσά, Πτολεμαϊδα, Φλώρινα, Καστοριά, καθώς και στην Αττική στο Ίλιον: στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, στη Νίκαια: στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας και στη Γλυφάδα: στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου.

«Όλοι Μαζί, Μπορούμε»

.