Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Eνταση στην Κομοτηνή σε συνάντηση συνδικαλιστών και Πεταλωτή

Εισέβαλαν στο κτήριο που στεγάζεται η έδρα της Περιφέρειας την ώρα που βρίσκονταν σε εξέλιξη σύσκεψη, αλλά έγινε προσπάθεια απόκρυψης από το Γραφείο του Υφυπουργού που δεν ανέφερε τίποτα στο χθεσινό δελτίο Τύπου

     ΜΑΘΕΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Μικρή ένταση επικράτησε το πρωί της Παρασκευής 10 Φεβρουαρίου στο κτίριο που στεγάζεται η έδρα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης στην Κομοτηνή, όταν συνδικαλιστές του Εργατικού Κέντρου Κομοτηνής, της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, συναντήθηκαν με τον υφυπουργό Δικαιοσύνης και βουλευτή Ροδόπης Γιώργο Πεταλωτή.

Οι συνδικαλιστές εισέβαλαν στην αίθουσα συσκέψεων όπου εκείνη την ώρα πραγματοποιούνταν σύσκεψη για την ενίσχυση των πληγέντων από τις πρόσφατες πλημμύρες στην Ροδόπη και την διέκοψαν.

Οι ίδιοι είχαν μια συζήτηση με τους παρευρισκομένους και μετέφεραν το κλίμα που επικρατεί στους εργαζομένους με την κρίση, ενώ εξέφρασαν τις αντιρρήσεις στα νέα μέτρα που πιθανόν θα ψηφιστούν την Κυριακή από το Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Ο Παντελής Μαγαλιός, πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Κομοτηνής, ανέφερε πως «ήρθαμε να στείλουμε ένα μήνυμα προς τον κ. Πεταλωτή, που την Κυριακή θα ψηφίσει αυτά τα μέτρα. Επίσης να μεταφέρουμε το κλίμα που επικρατεί στους εργαζόμενους και στην αγορά. Από την συζήτηση όμως διαπιστώσαμε ότι οι βουλευτές δεν έχουν καταλάβει ακόμα το τι συμβαίνει στην ελληνική κοινωνία.

Ζούνε σ’ ένα κόσμο δικό τους, πιστεύοντας στα κομματικά κριτήρια και πειθαρχία. Αυτό θα οδηγήσει στην αποσύνθεση της ελληνικής κοινωνίας».

Τέλος ο κ. Μαγαλιός τόνισε πως υπάρχει μια κοινωνική έκρηξη, η οποία σε λίγο θα εκφραστεί περίεργα. «Σε λίγο η έκρηξη δεν θα εκφράζεται μόνο σε επιθέσεις προς τους πολιτικούς, αλλά ο άνεργος θα επιτίθεται στον εργαζόμενο. Δεν φταίνε οι εργαζόμενοι αλλά αυτοί που μας κυβερνούσαν τόσα χρόνια», κατέληξε ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου.
 

 
 
Πηγή:  http://www.inpost.gr/