Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Έκτακτο: δεύτερο "όχι" από θρακιώτη βουλευτή στο νέο μνημόνιο

Μετά τον Τσετίν Μάντατζη του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης, αυτή τη φορά έχουμε ξεκάθαρη απώλεια και από τη ΝΔ

     ΜΑΘΕΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Αυξάνονται και πληθύνονται οι βουλευτές και από τα δύο κόμματα της κυβέρνησης που διαφοροποιούνται από τους αρχηγούς και αρνούνται να ψηφίσουν το μνημόνιο και τα νέα μέτρα.

Για το ΠΑΣΟΚ τα έχουμε αναφέρει σε προηγούμενες αναρτήσεις, αν και η ΚΟ είναι σε εξέλιξη. Αίσθηση όμως προκαλεί ότι έχουμε σοβαρές απώλειες και από τη ΝΔ και υπάρχει μεγάλος προβληματισμός για τις διαφοροποιήσεις βουλευτών παρά τις προειδοποιήσεις Σαμαρά.

Μετά το "όχι" του Χρήστου Ζώη που προαναφέραμε, όχι είπε και ο Δημήτρης Σταμάτης της Αιτωλοακαρνανίας ενώ ακολούθησε και τρίτο όχι στη δανειακή σύμβαση από τη ΝΔ, το οποίο ακούστηκε από τον βουλευτή Δράμας και πρ΄ψωην υπουργό Μακεδονίας - Θράκης Μαργαρίτη Τζίμα.

Ο Βορειοελλαδίτης βουλευτής Μαργαρίτης Τζίμας από το βήμα της συνεδρίασης της Κ.Ο. ανέφερε ότι «εγώ είμαι συνεπείς στις αρχές και στις αξίες του κόμματος, και δεν αλλάζω στάση». Ξεκαθαρίζοντας τη θέση του, αμέσως μετά ο κ. Τζίμας τόνισε ότι θα καταψηφίσει τη νέα δανειακή σύμβαση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Τζίμας, για πολλά χρόνια πριν γίνει βουλευτής ήταν δήμαρχος Δράμας αλλά έχει καθαρά Θρακιώτικη καταγωγή αφού γεννήθηκε στους Τοξότες της Ξάνθης...