Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Αισιόδοξος για το μέλλον του Γηροκομείου Ξάνθης ο νέος πρόεδρος του ιδρύματος

«Έχουμε στρατηγικ τόσο για την αξιοποίηση της περιουσίας του Γηροκομείου όσο και τη στήριξη από τους πολίτες της Ξάνθης» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Παπαχρόνης

   ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Αισιόδοξος για το μέλλον του πολύπαθου Γηροκομείου Ξάνθης εμφανίστηκε ο νέος πρόεδρου του Δ.Σ. του Ιδρύματος κος Γιάννης Παπαχρόνης, μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στον Ξάνθη FM100 και την εκπομπή Σχολιάζοντας την Καθημερινότητα. «Έχουμε στρατηγική πάνω στην οποία θα κινηθούμε, τόσο για την αξιοποίηση της περιουσίας του Γηροκομείου όσο και τη στήριξη από τους πολίτες της Ξάνθης, οι οποίοι ήδη στηρίζουν άλλωστε το ίδρυμα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κος Παπαχρόνης.

«Το ίδρυμα είναι μέσα 71.000 ευρώ αυτή τη στιγμή, γνωρίζαμε ότι έχουμε στα χέρια μας μια καυτή πατάτα αλλά είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι για το μέλλον του Γηροκομείου» συμπληρώνει ο ίδιος.

Συνήλθαν μετά από πρόσκληση του πλειοψηφούντος συμβούλου Ιωάννη Παπαχρόνη σε συνεδρίαση οι εκλεγέντες σύμβουλοι του Ιδρύματος, προκειμένου να συγκροτηθούν σε σώμα, την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 18.00 και κατόπιν διαλογικής συζήτησης, ακολούθησε ψηφοφορία μεταξύ των εκλεγμένων μελών για την κατανομή των αξιωμάτων, της οποίας τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Ιωάννης Παπαχρόνης Πρόεδρος

Μαρία Καραλευθέρη Αντιπρόεδρος

Καλλιόπη Συμεωνίδου Γενική Γραμματέας

Χαράλαμπος Νασσόπουλος Ταμίας

Σταυρούλα Αντωνιάδου Ειδική Γραμματέας

Σταμάτης Σταματιάδης Έφορος δημοσίων σχέσεων

Πάτροκλος Γάντζος Έφορος αξιοποίησης περιουσίας
 
 
Πηγή:  http://www.thrakitoday.com/