Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Τέθηκε κομματική πειθαρχία: αντίστροφη μέτρηση για τον Μάντατζη

Αρχικά ξεκαθάρισε το θέμα ο Σαμαράς για τη ΝΔ και λίγο αργότερα τέθηκε και από τον Παπανδρέου, που δεν είχε κάνει τόσο ξεκάθαρη τοποθέτηση στην δική του ομιλία

    ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ


Θέμα κομματικής πειθαρχίας στο θέμα της ψήφισης του Μνημονίου 2 έθεσε τόσο ο Αντώνης Σαμαράς όσο και ο Γιώργος Παπανδρέου, στις συνεδριάσεις των Κοινοβουλευτικών Ομάδων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Πρώτη ξεκίνησε η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ στην αίθουσα της Γερουσίας. Ωστόσο στην ομιλία του ο Γ. Παπανδρέου δεν ξεκαθάρισε το θέμα. Αυτό έγινε αργότερα, μετά από προτροπή Λοβέρδου και άλλων βουλευτών που το ζητούσαν επιτακτικά.

Στο μεταξύ είχε ξεκινήσει και η συνεδρίαση της ΚΟ της ΝΔ στην αίθουσα τγς Ολομέλειας της Βουλής. Εκεί ο Αντώνης Σαμαράς έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι όποιος δεν ψηφίσει, όχι απλά θα διαγραφεί αλλά δεν θα είναι και στα ψηφοδέλτια της ΝΔ.

Κατόπιν όλων αυτών, λίγες είναι οι ώρες που θα ανήκει ακόμα στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ ο Τσετίν Μάντατζη, που ξεκαθάρισε χθες ότι θα καταψηφίσει τα νέα μέτρα. Μένει να δούμε πόσες θα είναι οι απώλειες και από τα δύο κόμματα και αν θα έχουμε και άλλους θρακιώτες...

.