Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Για γέλια: Ο Πεταλωτής πήρε την πρωτοβουλία και συνάντησε τον... Ξυνίδη για... τους πλημμυροπαθείς της... Θράκης!!! Εύγε και στους δύο...

Τώρα οι θρακιώτες πλημμυροπαθείς ηρέμησαν. Δηλαδή απορία το έχουμε: οι Ξανθιώτες θα πρέπει να ευγνωμονούν τον... Κομοτηναίο και όχι τον συμπατριώτη τους;
     ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


O Υφυπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων –Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ν. Ροδόπης, Γιώργος Πεταλωτής, την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012 συναντήθηκε με τον Αναπληρωτή Υπουργό Περιφερειακής Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας, κ. Σωκράτη Ξυνίδη, τον Υφυπουργό Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Μάρκο Μπόλαρη, και τον Υφυπουργό Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, κ. Θάνο Μωραϊτη και συζητήθηκε το θέμα των πληγέντων από τις πλημμύρες των τελευταίων ημερών στις περιοχή της Θράκης.

Στη σύσκεψη αποφασίστηκε, να πραγματοποιηθεί η προβλεπόμενη έκθεση από τις Κοινωνικές Υπηρεσίες των Δήμων για την καταβολή επιδόματος άμεσης ανακούφισης των πληγέντων, από το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και να εξεταστούν οι σχετικές ανάγκες των πληγεισών επιχειρήσεων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης και να διερευνηθούν οι δυνατοί, επιπλέον, τρόποι ενίσχυσης τους για να καλυφθούν μέσω της Περιφέρειας από το Υπουργείο Ανάπτυξης.

Αύριο, Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου, ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων-Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ν. Ροδόπης, Γιώργος Πεταλωτής, θα συμμετέχει σε σύσκεψη της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης στις 10:30. Ακολούθως, μαζί με τον Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ κ. Άρη Γιαννακίδη, θα επισκεφτεί τις πληγείσες περιοχές.

.