Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Μετατέθηκαν οι εκλογές για το Συμβούλιο Διοίκησης στο ΔΠΘ

Η μεταφορά τους κρίθηκε αναγκαία για λειτουργικούς λόγους, αλλά έρχεται σε μα περίοδο που σε άλλα Πανεπιστήμια σημειώνονται επεισόδια που ματαιώνουν τις διαδικασίες

        ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ


Για την 1η Μαρτίου μετατέθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής εκλογών για την ανάδειξη των εσωτερικών μελών του Συμβουλίου Διοίκησης στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, με απόφαση της οργανωτικής επιτροπής.

Οι εκλογές είχαν αρχικά οριστεί για τις 13 Φεβρουαρίου, ωστόσο κρίθηκε αναγκαία η μετάθεσή τους για λειτουργικούς λόγους. Περίπου 600 μέλη ΔΕΠ καλούνται να αναδείξουν οκτώ εσωτερικά μέλη του Συμβουλίου Διοίκησης, ανάμεσα σε 20 υποψηφίους καθηγητές του Πανεπιστημίου.

Οι κάλπες θα ανοίξουν στις 9.00 π.μ. και θα κλείσουν στις 4.00 μ.μ. ενώ θα χρησιμοποιηθούν έντυπα ψηφοδέλτια που θα περιλαμβάνουν πίνακες με τρεις στήλες, στις οποίες θα αναγράφεται ο αριθμός προτίμησης, το επώνυμο, το όνομα και το πατρώνυμο των υποψηφίων, καθώς και η σχολή ή το τμήμα στο οποίο ανήκει ο καθένας. Οι υποψήφιοι θα αναγραφούν στο ψηφοδέλτιο µε αλφαβητική σειρά.

.