Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Ποια σχολεία της Θράκης θα μείνουν κλειστά την Παρασκευή;


Αρχισαν να βγαίνουν οι
ανακοινώσεις των δημάρχων
από Έβρο, Ροδόπη και Ξάνθη

      ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ




Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία στο Δήμο Σουφλίου και αύριο Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου. Η απόφαση για κλείσιμο των σχολικών μονάδων ελήφθη λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή.

Στον Δήμο Διδυμοτείχου κλειστά θα παραμείνουν μόνο τα σχολεία στους Μεταξάδες, τη Δόξα και το Ασπρονέρι την Παρασκευή. Όλες οι άλλες σχολικές μονάδες του Δήμου Διδυμοτείχου θα ανοίξουν με καθυστέρηση στις 10:00, λόγω του παγετού.

Στον Δήμο Ορεστιάδας, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών θα παραμείνουν κλειστά αύριο Παρασκευή τα σχολεία στους πρώην Δήμους Κυπρίνου και Τριγώνου. Κανονικά θα λειτουργήσουν τα σχολεία στην Ορεστιάδα και στον πρώην Δήμο Βύσσας.

Δεν υπάρχουν ανακοινώσεις από τους Δήμους Αλεξανδρούπολης και Σαμοθράκης. Επίσης, καμία ενημέρωση δεν υπάρχει και στην Ροδόπη με εξαίρεση τον Δήμο Αρριανών όπου με απόφαση δημάρχου, θα παραμείνουν κειστά και αύριο Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου τα δημοτικά σχολεία και το Γυμνάσιο Οργάνης στην περιοχή του ορεινού όγκου.

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΤΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ ΛΟΓΩ ΤΩΣ 48ΩΡΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΑΠΟ ΓΣΕΕ ΚΑΙ ΑΔΕΔΥ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΚΛΕΙΣΤΕΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ, ΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ.
 
.