Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Απίστευτα «καρφιά» Άρη κατά Στυλιανίδη για τα έπιπλα του υπουργείου Παιδείας...

Μόνο "βλάχομπαρόκ ανατολίτη" δεν είπε τον κομοτηναίο προκάτοχό του στο υπουργείο Παιδείας ο Σπηλιωτόπουλος  σε ημερίδα σπουδαστών δημοσιογραφίας
                  ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ


Αντιμέτωπος με τους σπουδαστές γνωστού ιδιωτικού κολεγίου (ΙΕΚ ΑΚΜΗ) βρέθηκε ο πρώην υπουργός Άρης Σπηλιωτόπουλος, καθώς σε σχεδτική εκδήλωση κλήθηκε να απαντήσει για τις σπατάλες που έκανε ως υπουργός Τουρισμού. «Ξόδευα γιατί ήμουν η βιτρίνα του μαγαζιού που λέγεται Ελλάδα και μόνο έτσι θα έφερνα λεφτά στη χώρα» ήταν η απάντησή του.

Οι σπουδαστές δεν άφησαν ασχολίαστα και τα δημοσιεύματα του Τύπου για την πολυτέλεια που χαρακτήριζε το υπουργικό του γραφείο όταν εκείνος βρισκόταν στην καρέκλα του Παιδείας. «Το γραφείο το οποίο θύμιζε Αραβικά Εμιράτα το κληρονόμησα απο τον προκάτοχό μου. Προφανώς δεν ήταν του γούστου μου, αλλά όταν είσαι υπουργός δεν αλλάζεις την επίπλωση ανάλογα με τη δική σου αισθητική και χρησιμοποιείς αυτό που βρίσκεις. Δεν έβαλα ούτε τασάκι», είπε με νόημα... αποδίδοντας έτσι ευθύνες στον προκάτοχό του στο υπουργείο Παιδείας, Ευριπίδη Στυλιανίδη.

Δεν πρόκειται πάντως ν' αφήσει αναπάντητη ο Ευριπίδης Στυλιανίδης την... πρόκληση του Άρη Σπηλιωτόπουλου που ερωτηθείς σε σεμινάριο του ΙΕΚ ΑΚΜΗ για τα δημοσιεύματα περί... χλιδάτης διακόσμησης του γραφείου του στο υπουργείο Παιδείας, απάντησε στους σπουδαστές ότι οι συγκεκριμένες επιλογές ήταν του.... προκατόχου του. Αυτός, δεν ήταν άλλος από τον βουλευτή Ροδόπης, για το γούστο του οποίου ο Άρης άφησε... σαφείς αιχμές. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του parapolitika.gr, ο Στυλιανίδης δεν πρόκειται να αφήσει το πράγμα να περάσει έτσι και ετοιμάζει... αντεπίθεση!

.