Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Ξεγύμνωμα του ΣΥΡΙΖΑ στη Μειονότητα για λίγες ψήφους

Ο βουλευτής Θόδωρος Δρίτσας βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα στην Κομοτηνή αλλά στο λίγο που έμεινε φρόντισε να επισκεφθεί τον Σύλλογο Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης
   ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά Δρίτσας Θεόδωρος μαζί με τον πρώην βουλευτή Μουσταφά Μουσταφά και μέλη του κόμματος στον νομό, επισκέφτηκαν τον Σύλλογο Επιστημόνων Μειονότητας . Στην συνάντηση παραβρέθηκε ο πρόεδρος του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης Ερκάν Ρουσέν, μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου, ο πρόεδρος του Συλλόγου Τούρκων Δασκάλων Δυτικής Θράκης (BTTÖB) Σαμί Τοραμάν, και ο πρόεδρος του Συλλόγου Αποφοίτων της ΕΠΑΘ Ροδόπης-Έβρου Ιμπραήμ Μεχμέτ.

Στην συνάντηση ο πρόεδρος του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης Ερκάν Ρουσέν ενημέρωσε σχετικά με τις δραστηριότητες του συλλόγου, εξέφρασε την μεγάλη του ικανοποίηση για την παρουσία του Δρίτσα στον σύλλογο, και τον ευχαρίστησε καθώς κατά καιρούς ο ΣΥΡΙΖΑ επισκέπτεται τον σύλλογο. Ο πρόεδρος Ρουσέν περιέγραψε πως υπάρχουν τα προβλήματα των βακουφίων της μειονότητας, των μουφτειών, της εκπαίδευσης, της οικονομίας και της μη αναγνώρισης από το κράτος της ταυτότητας, ανέφερε πως η μειονότητα διαμαρτύρεται για χρόνια για την μη επίλυση των θεμάτων αυτών, αλλά παρόλα αυτά η αναισθησία συνεχίζεται.

 
Πηγή:  http://tourkikanea.gr/