Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

24 μηνιάτικα χρωστάει η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ροδόπης

Δικαστική απόφαση – διαταγή πληρωμής εκδόθηκε από το Μονομελές Πρωτοδικείο Ροδόπης, με την οποία υποχρεώνεται το κόμμα να καταβάλει στον ιδιοκτήτη του ακινήτου που στεγάζεται τα 24 ενοίκια που χρωστάει!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Δικαστική απόφαση – διαταγή πληρωμής εκδόθηκε από το Μονομελές Πρωτοδικείο Ροδόπης, με την οποία η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ στην Ροδόπη υποχρεώνεται να καταβάλει στον ιδιοκτήτη του ακινήτου που στεγάζεται τα 24 ενοίκια που χρωστάει!

«Μου ήρθαν μαζεμένοι οι λογαριασμοί της ΔΕΗ των τελευταίων δύο ετών και πήγα να πάθω εγκεφαλικό», αποκαλύπτει στην ιστοσελίδα enikos, ο Σταμάτης Κιουτσούκης, ο ιδιοκτήτης του ακινήτου που φιλοξενεί τη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ. «Στα χρήματα που μου χρωστάνε δεν υπολογίζω και τα 5.000 ευρώ που πλήρωσα στην εφορία για τα μισθώματα που ακόμα δεν έχω λάβει».

Η κατάσταση όπως καταλαβαίνετε είναι τραγική για το ΠΑΣΟΚ στην Ροδόπη, κάτι που οφείλεται σε τεράστιο ποσοστό στην ηγεσία της Νομαρχιακής Επιτροπής. Αφενός γιατί δεν προσπάθησε καθόλου να εισπράξει τις εισφορές των μελών του ΠΑΣΟΚ, καθώς και των αιρετών, όπως γίνεται στις γειτονικές ΝΕ της Ξάνθης και του Έβρου κι αφετέρου γιατί απλά δεν πείθει…

Και να φανταστείτε ότι η ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ροδόπης μέχρι τον Μάιο του 2010, ήταν οργάνωση – πρότυπο σε όλη την Ελλάδα και παράδειγμα προς μίμηση για όλες. Ο Γιώργος Παπανδρέου μάλιστα, αναγνώρισε την προσφορά του τότε γραμματέα Παύλου Δαμιανίδη και τον τοποθέτησε στην γραμματεία Οργανωτικού του κόμματος. Η βελούδινη διαδοχή όμως τον Ιούνιο του 2010 … έφερε την καταστροφή!


Πηγή:  http://www.enikos.gr/