Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Ραγδαίες εξελίξεις: Την «έκανε» ο Bommidala! Απέσυρε το ενδιαφέρον του για την αγορά της ΣΕΚΑΠ!

Αναμενόμενο όπως τα «μαγείρεψαν» Πανταλάκης και Πράτσος, σοβαρές ευθύνες στην διοίκηση της ΑΤΕbank για το φιάσκο!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
ΤΟΥ "ΜΑΧΗΤΗ"

Αναμενόμενο όπως τα «μαγείρεψαν» Πανταλάκης και Πράτσος και φυσικά σοβαρές πολιτικές αλλά και ποινικές ευθύνες στην διοίκηση της ΑΤΕbank για το φιάσκο!!! Ένα φιάσκο για το οποίο τους είχε προειδοποιήσει μήνες πριν η Διοίκηση της ΣΕΚΕ αλλά οι συγκεκριμένοι κύριοι αντί να δούνε τα συμφέροντα της εταιρείας και της ΑΤΕbank, δυστυχώς λειτούργησαν με πλήρη αδιαφάνεια και υποκρισία, «παίζοντας» «κρυφτούλι» με τους μετόχους και τους εργαζόμενους...

-Η αποκλειστική είδηση και πάλι αποκλειστικά από τον «Μαχητή»!

-Την... «έκανε» ο Bommidala!

Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ο Ινδός μεγιστάνας τελικά με επιστολή που έστειλε στην ΣΕΚΑΠ και μπροστά στα «τραγελαφικά» γεγονότα που ακολούθησαν, απέσυρε τελικά το ενδιαφέρον του για την αγορά της ΣΕΚΑΠ!!!

Τι σημαίνει αυτό πλέον για την διοίκηση της ΑΤΕbank:

1.Αφού «διώξει»τον Πράτσο ως αποκλειστικά υπεύθυνο της κατάστασης που βρίσκεται σήμερα η εταιρεία εμφανίζοντας 10 εκατ. Ευρώ ζημιά το χρόνο, να διορίσει νέα Διοίκηση και να χρηματοδοτήσει την εταιρεία για 2-3 μήνες ακόμη μέχρι να γίνουν εκλογές και η νέα Κυβέρνηση με νωπή την λαϊκή εντολή να αποφασίσει.

2.Να στραφεί προς τον Έλληνα καπνέμπορα Μιχαηλίδη και να μιλήσει μαζί του, προσπαθώντας να τον πείσει να βελτιώσει την προσφορά του και να δώσει σε αυτόν την ΣΕΚΑΠ!

3.Με διεθνή διαγωνισμό και νέους όρους, να προχωρήσει σε νέο διαγωνισμό για την πώληση της κορυφαίας ελληνικής καπνοβιομηχανίας, αφού κορυφαίες εταιρείες που απέσυραν το ενδιαφέρον τους (όπως ο Νοτιοκορεάτικος Όμιλος), αποσύρθηκαν όταν διαπίστωσαν να τους παίζει «γαϊτανάκι» η Διοίκηση της ΑΤΕbank!

4.Να πάρει πρωτοβουλίες ο πρώην Υπουργός και βουλευτής Ξάνθης Αλέκος Κοντός μετά τις εκλογές ώστε η πώληση της ΣΕΚΑΠ να γίνει με πλήρη διαφάνεια και αντικειμενικούς όρους κι όχι να «μυστικοπάθεια» και «συμφωνίες» που ουδείς γνωρίζει τι υπέκρυπταν....

ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ

Δυστυχώς και οι νέες εξελίξεις και κυρίως η απόφαση του Bommidala να αποσύρει το ενδιαφέρον για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου της ΣΕΚΑΠ (50.36%) από την ATEbank, δικαιώνουν και πάλι τον «Μ».

Κι όσο για τα «σχόλια» κατά της ΣΕΚΕ που διοχέτευσαν στο γνωστό «Ποντίκι» κατά της ΣΕΚΕ, κύκλοι της ΑΤΕbank αρκεί κανείς να ρωτήσει τους συγκεκριμένους κυρίους, αν γνωρίζουν ποιοι είναι οι άνθρωποι του Bommidala στην Ελλάδα!

-Μήπως είναι....κατηγορούμενοι για λαθρεμπόριο τσιγάρων και σοβαρά κακουργήματα οι Έλληνες συνεργάτες του BOMMIDALA στην Ελλάδα; ...
 
 
Πηγή: http://maxitisthrakis.blogspot.com/